ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΌ ΚΌΣΜΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ ΝΑ ΈΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΑ ΜΈΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΈΣ ΧΏΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΏΝ ΈΡΓΩΝ, ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΎΣ ΤΟΜΕΊΣ.
07/07/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Αναγνωρίζοντας την σημασία της μεταφοράς γνώσης στην οικονομική ευρωστία και βιώσιμη ανάπτυξη, και σε συνέχεια των προσπαθειών του για προσφορά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στα μέλη του, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρωτοβουλία του σχετικά με την μεταφορά τεχνογνωσίας στον Αραβικό κόσμο από τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να έλθουν σε επαφή με τα ενδιαφερόμενα μέλη στις αραβικές χώρες για την υλοποίηση σχετικών έργων, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι σχεδιασμένη για την εξυπηρέτηση των μελών μας και της ελληνικής και αραβικής επιχειρηματικής κοινότητας εν γένει, με σκοπό την ενίσχυση των ήδη υφισταμένων και την δημιουργία νέων συνεργασιών μεταξύ Αράβων και Ελλήνων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μας την αποστείλουν ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6711210 (εσωτ. 110και 101) ή στο chamber@arabgreekchamber.gr .

 

Προθεσμία υποβολής «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος»: 18 Ιουλίου 2016

 

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS