ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ    / ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  RSS 2.0 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ WP2,4&5,ACTIONS 2.4, 4.2 KAI 5.3 ΤΟΥ «ECO-DESTINATIONS: “TOURISM IN SYNERGY WITH ENERGY EFFICIENCY: CREATING ECO-SUSTAINABLE TOURISM DESTINATIONS» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 2007-2013

            ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ   IPA Cross-Border Programme   Διεύθυνση: Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου, 49100 Κέρκυρα                                     Τηλέφωνο : + 30 26610 39814 Fax : + 30 26610 40088 email:info@corfucci.gr, corfucci@otenet.gr site: www.corfucci.gr Πληροφορίες: κα. Σπυριδούλα Κουλούρη     Αρ. ΔΕ Επιμ. Κέρκυρας: 4/21-1-2016 Aρ. Διακήρυξης: 11 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝ..... (28/03/2016)

περισσότερα »

Δημοσίευση 4 νέων προκηρύξεων του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020)

Δημοσιεύτηκαν εχτές 11/2/2016 οι τέσσερις νέες δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία ΕΠΑνΕΚ-κίνηση ΕΣΠΑ 2014-2020 του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, συγκεκριμένα: •"Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης",•"Νεοφυής Επιχειρηματικότητα",•"Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές",•"Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους..... (12/02/2016)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (YourGreekhotels.com)

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχει δημιουργήσει Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη στα πλαίσια του έργου "Ανάπτυξη  Ψηφιακών δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας Αξιοποίησης της Ευρυζωνικότητας για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας  του Νομού Κέρκυρας" με σκοπό να προβάλει όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό: Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Πρακτορεία, Τοπικά προϊόντα, Επιχειρήσεις δραστηριότητας κ.ά., αλλά και συνολικά όλο το τουριστικό προϊόν του νομού όπως αξιοθέατα, μουσεία και π..... (03/06/2014)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, E-SHOP ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κέρκυρας ΑΝΕΤΕΚ σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα του έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ώρα 11:00, στην περιοχή Αρίλλα Κέρκυρα (Corfu Beer Festival).Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα, θα ενημερωθούν για τις δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα παρέχει το Επιμ..... (07/10/2014)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, E-SHOP ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κέρκυρας ΑΝΕΤΕΚ σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Νομού Κέρκυρας» που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου, ώρα 18:00, στο Κοινωφελές Ίδρυμα Παξών...... (04/03/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, E-SHOP ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κέρκυρας ΑΝΕΤΕΚ σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Νομού Κέρκυρας» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου, ώρα 18:00, στον χώρο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας...... (04/03/2015)

περισσότερα »

Εκπαίδευση των Επιχειρήσεων στις Νέες δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίσαμε τις ψηφιακές υπηρεσίες για τη στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών μας στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Νομού Κέρκυρας». Με το νέο αυτό έργο το Portal του Επιμελητηρίου Κέρκυρας http://www.corfucci.gr , αναβαθμίστηκε σημαντικά, εντάσσοντας μια πληθώρα νέων Ψηφιακών Δράσεων, άμεσα στοχευμέν..... (06/03/2015)

περισσότερα »

Εκδηλώσεις Ολοκλήρωσης του Έργου CETA

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν οι  εκδηλώσεις ολοκλήρωσης του έργου CETA  του Επιμελητήριου και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΑΝ.ET.E.K.). Το έργο CETA «Πρόγραμμα διαπεριφερειακής ηλεκτρονικής υποστήριξης για τις μη ξενοδοχειακές μονάδες επιχειρήσεων τουρισμού: υπηρεσίες πληροφόρησης για την προσφορά και την ζήτηση», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013, στοχεύει στη δημιουργία μίας βάσης δεδομένω..... (16/10/2015)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CETA

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΑΝ.ET.E.K.) διοργανώνει  εκδηλώσεις ολοκλήρωσης του έργου CETA (09/10/2015)

περισσότερα »

«Καινοτομία στις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και στη Διαχείριση Αποβλήτων»

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7:30μ.μ., το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας διοργανώνει συνάντηση Εργασίας (Workshop), που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας - Αριστοτέλους 2, στο πλαίσιο του έργου «CETA: Πρόγραμμα διαπεριφερειακής ηλεκτρονικής υποστήριξης για τις μη ξενοδοχειακές μονάδες επιχειρήσεων τουρισμού: υπηρεσίες πληροφόρησης για την προσφορά και την ζήτηση»..... (25/09/2015)

περισσότερα »

«Καινοτομία στις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και στη Διαχείριση Αποβλήτων»

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα: 5:30μ.μ., το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας διοργανώνει συνάντηση ΜμΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας– Αριστοτέλους 2, στο πλαίσιο του έργου «Intra: Εισαγωγή καινοτομιών στην παραγωγή παραδοσιακών γεωργικών προϊόντων διατροφής για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ΜμΕ» που  χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΕΣ Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013 (25/09/2015)

περισσότερα »

«Εισαγωγή καινοτομιών στην εφοδιαστική αλυσίδα γεωργικών προϊόντων διατροφής για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ΜμΕ»

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα: 5:30μ.μ., το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας διοργανώνει συνάντηση εργασίας (Workshop), που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας – Αριστοτέλους 2, στο πλαίσιο του έργου «Intra: Εισαγωγή καινοτομιών στην παραγωγή παραδοσιακών γεωργικών προϊόντων διατροφής για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ΜμΕ» που  χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΕΣ Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013... (21/09/2015)

περισσότερα »

«Καινοτομία και Τεχνολογίες Διαδικτύου και Κινητών Συσκευών στα Τρόφιμα Ποτά»

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα: 5:30μ.μ., το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας διοργανώνει συνάντηση ΜμΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας – Αριστοτέλους 2..... (14/09/2015)

περισσότερα »

«Καινοτομία και Τεχνολογίες Διαδικτύου και Κινητών Συσκευών στον Τουρισμό»

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα: 7:30μ.μ., το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας διοργανώνει συνάντηση Εργασίας (Workshop), που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας – Αριστοτέλους 2 ..... (14/09/2015)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 4, 5 και 6 του έργου με το ακρωνύμιο Adriatinn»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ«Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 4, 5 και 6 του έργου με το ακρωνύμιο Adriatinn» 1.    ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: Επιμελητήριο Κέρκυρας, Αριστοτέλους 2, 49100 Κέρκυρα. 2.    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Επιμελητήριο Κέρκυρας Οδός : 2 Αριστοτέλους 2, 49100 Κέρκυρα, τηλ: +302661039813, Fax: +302661040088, Πληροφορίες : κα. Σπυριδούλα Κουλούρη, e-mail: corfucci@otenet.gr, epark..... (10/07/2014)

περισσότερα »

Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κέρκυρας

 Δημόσιο Ανοιχτό Διεθνή διαγωνισμό σε Ευρώ, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά με τίτλο «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κέρκυρας», (22/03/2011)

περισσότερα »

Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κέρκυρας

Δημόσιο Ανοιχτό Διεθνή διαγωνισμό σε Ευρώ, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά με τίτλο «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κέρκυρας» (30/07/2012)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνη γνώμη χρηματοδότησης του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας, αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κέρκυρας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκληση» (ΕΠ ΨΣ).

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προς τα μέλη του ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας, αξιοποίησης της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κέρκυρας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκληση» (ΕΠ ΨΣ) από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.Το συγκεκριμένο έργο θα ψηφιοποιήσει όλο το αρχε..... (01/08/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» για ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητήριο Κέρκυρας με σκοπό την αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ν. Κέρκυρας μέσω της ανάπτυξης ψηφιακών δράσεων.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»  για ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητήριο Κέρκυρας με σκοπό την αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ν. Κέρκυρας μέσω της ανάπτυξης ψηφιακών δράσεων. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρία Επιμελητηρίου Κέρκυρας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για την παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών και δράσεων υψηλής ποιότητας και πρ..... (23/10/2014)

περισσότερα »

Έναρξη της δράσης «digi-mobile» στο πλαίσιο του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση»

Η δράση «digi-mobile» αξιοποιεί πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού ύψους €15 εκατ. ευρώ, και στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc). (28/11/2011)

περισσότερα »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «INTRODUCING INNOVATION IN TRADITIONAL AGRO-FOOD PRODUCTS TO INCREASE THE SMES COMPETITIVENESS » ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ “INTRA” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GREECE - ITALY 2007-13»

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα πλαίσια του έργου INTRAπου έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το  ETCP  “GREECE-ITALY 2007-2013” και από Εθνικούς Πόρους, προκηρύσσει  διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και διαδικασία πρόχειρου (συνοπτικού) δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για το έργο με το ακρωνύμιο INTRAσυνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης  είκοσι εννέα χιλιάδων διακοσίων εξήντα..... (20/05/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΜΕ ΤΥΠΙΚΩΝ / ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ- ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ “INTRA”» / «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 2007- 2013.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  «Ανάπτυξη, οργάνωση και  λειτουργία χώρου τεκμηρίωσης και διάθεσης πληροφοριών καινοτομίας και έρευνας για τις ΜΜΕ τυπικών / παραδοσιακών προϊόντων- Εκπόνηση Μελέτης Βιωσιμότητας και λοιπές υπηρεσίες στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο “INTRA”»   στο πλαίσιο της Πράξης “Introducing innovations in traditional agro-food products to increase SMEs competitiveness” (INTRA) / «Εισαγωγή καινοτομιών στην παραγωγή παραδοσιακών γεωργικών προϊόντων διατροφής για την ..... (15/05/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (WORKSHOPS) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΙΣ ΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ C.E.T.A. / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Σχεδιασμός και υλοποίηση τριών προγραμμάτων εργαστηρίων (workshops) για τη διαμόρφωση διαπεριφερειακής ηλεκτρονικής υποστήριξης στις μη ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τουρισμού» στο πλαίσιο της Πράξης “Cross border electronic exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand” (C.E.T.A.) / Πρόγραμμα διαπεριφερειακής ηλεκτρονικής υποστήριξης για τις μη ξενοδοχειακές μονάδες επιχειρήσεων τουρισμού: υπηρεσίες πληρο..... (15/05/2015)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ADRIATINN, ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2014, 9.30-16.00 Μ.Μ., ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Επιμελητήριο, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και ο Δήμος της Κέρκυρας  σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την πρώτη Ενημερωτική Ημερίδα του στρατηγικού έργου AdriaTinn με πλήρη τίτλο: «Αδριατικό Δίκτυο Προώθησης Ανάπτυξης της Έρευνας και της Καινοτομίας για τη δημιουργία νέων πολιτικών για βιώσιμη ανάπτυξη, ανταγωνιστικότητα και τεχνολογική ικανότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». του IΡΑ Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Αδριατική 2007-2013» Η ενημερωτική ημερίδα του έργου AdriaTinn θα πρα..... (05/05/2014)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ADRIATinn

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανακοινώνουν την υλοποίηση μιας συνεργατικής δράσης που στοχεύει στις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις που εδρεύουν στην επιλέξιμη περιοχή της Αδριατικής (Κέρκυρα, Θεσπρωτία)Οι στόχοι της δράσης είναι: 1.    Η διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων και του Ιονίου Πανεπιστημίου με στόχο την διευκόλυνση των ΜΜΕ στη βελτίωση των ικανοτήτων τους στην Έρευνα, Τεχνολογία και Καινοτομία. 2.    Συμμετοχή ΜΜΕ στη δράση ..... (06/05/2014)

περισσότερα »

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ADRIATINN, ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2014, 9.30-16.00 Μ.Μ., ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Το Επιμελητήριο, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και ο Δήμος της Κέρκυρας  σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την πρώτη Ενημερωτική Ημερίδα του στρατηγικού έργου AdriaTinn με πλήρη τίτλο: «Αδριατικό Δίκτυο Προώθησης Ανάπτυξης της Έρευνας και της Καινοτομίας για τη δημιουργία νέων πολιτικών για βιώσιμη ανάπτυξη, ανταγωνιστικότητα και τεχνολογική ικανότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». του IΡΑ Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Αδριατική 2007-2013» Η ενημερωτική ημερίδα του έργου AdriaTinn θα πρα..... (13/05/2014)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ADRIATinn - ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανακοινώνουν την υλοποίηση μιας συνεργατικής δράσης που στοχεύει στις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις που εδρεύουν στην επιλέξιμη περιοχή της Αδριατικής (Κέρκυρα, Θεσπρωτία)Οι στόχοι της δράσης είναι:1.    Η διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων και του Ιονίου Πανεπιστημίου με στόχο την διευκόλυνση των ΜΜΕ στη βελτίωση των ικανοτήτων τους στην Έρευνα, Τεχνολογία και Καινοτομία.2.    Συμμετοχή ΜΜΕ στη δράση Καθο..... (20/05/2014)

περισσότερα »

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 4, 5 και 6 του έργου με το ακρωνύμιο Adriatinn»

Εδώ μπορείτε να δέιτε τις ερωτήσεις που τέθηκαν και τις απαντήσεις που δόθηκαν - Δεν υπάρχουν ακόμα αναρτήσεις -..... (18/07/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Έργου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «Introducing innovations in traditional agro-food products to increase SMEs competitiveness», με ακρωνύμιο «INTRA», και συγκεκριμένα του WP 2 Action 2.2 με τίτλο Σεμινάρια σε τοπικό επίπεδο για την καινοτομία των παραδοσιακών προϊόντων που εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007-2013»

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «Introducing innovations in traditional agro-food products to increase SMEs competitiveness», με ακρωνύμιο «INTRA», και συγκεκριμένα του WP 2 Action 2.2 με τίτλο Σεμινάρια σε τοπικό επίπεδο  για την καινοτομία των παραδοσιακών  προϊόντων που εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και από εθνικούς πόρους, μετά από απόφαση της..... (25/07/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Έργου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «Introducing innovations in traditional agro-food products to increase SMEs competitiveness», με ακρωνύμιο «INTRA», και συγκεκριμένα του WP 1 Action 1.2 με τίτλο «Συναντήσεις Συντονισμού για το έργο INTRA» που εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007-2013».

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «Introducing innovations in traditional agro-food products to increase SMEs competitiveness», με ακρωνύμιο «INTRA», και συγκεκριμένα του WP 1 Action 1.2 με τίτλο «Συναντήσεις Συντονισμού για το έργο INTRA» που εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και από εθνικούς πόρους, μετά από απόφαση της υπ’ αριθµ. Θ8/17ΔΕ/2-7-2014 συν..... (25/07/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Έργου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «An Adriatic Network for Advancing Research Development and Innovation towards the Creation of new Policies for Sustainable Competiveness and Technological Capacity of SMEs» με ακρωνύμιο «ADRIATinn».

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «An Adriatic Network for Advancing Research Development and Innovation towards the Creation of new Policies for Sustainable Competiveness and Technological Capacity of SMEs» με ακρωνύμιο «ADRIATinn» και συγκεκριμένα του WP 7 Action 7.3 με τίτλο «Πιλοτικές Δράσεις για το έργο ADRIATinn» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και από εθνικούς πόρους, μετά από απόφαση της υπ’ αριθµ. Θ9/17ΔΕ/2-7-2014 συνεδρίασης  της ΔΕ και ..... (25/07/2014)

περισσότερα »

Υπηρεσίες Oρκωτού Ελεγκτή στο έργo Eδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας 2007- 2013 «INTRA» του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Σας καλούμε να υποβάλλετε προσφορά για την επιλογή Αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης τηνπλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση του «Υπηρεσίες Oρκωτού Ελεγκτή στο έργo Eδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας 2007- 2013 «INTRA» του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας», χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την 31/12/2015 καιπρουπολογισμό 1.500,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 21/12/2014 με δικαίωμα επέκτασης 2.000,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 31/12/2015.  ..... (25/07/2014)

περισσότερα »

Ορθή Επανάληψη - Υπηρεσίες Oρκωτού Ελεγκτή στο έργo Eδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας 2007- 2013 «INTRA» του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Σας καλούμε να υποβάλλετε προσφορά για την επιλογή Αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση του «Υπηρεσίες Oρκωτού Ελεγκτή στο έργo Eδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας 2007- 2013 «INTRA» του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας», χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την 31/12/2015 και προυπολογισμό 1.500,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 21/12/2014 με δικαίωμα επέκτασης 2.000,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 31/12/2015. Συνημμένη η Προκήρυξη..... (28/07/2014)

περισσότερα »

Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 2 έως 6 του έργου με το ακρωνύμιο INTRA

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό σε Ευρώ, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά με τίτλο «Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 2 έως 6 του έργου με το ακρωνύμιο INTRA»,σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα Μέρη Α΄ και Β’ και τα Παραρτήματα της παρούσας.Η προϋπολογισθείσα δαπάνη είναι €58,048.78 Ευρώ πλέον  ΦΠΑ €13,351.22, ήτοι €71.400,00  Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα ..... (04/08/2014)

περισσότερα »

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με τον διαγωνισμό ¨"Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 1-5 του έργου με το ακρωνύμιο CΕΤΑ"

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν γίνεται αποδεκτή η εγγυητική επιστολή συμμετοχής από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων  και το δικό του πρότυπο που χρησιμοποιεί για την έκδοση των εγγυητικών επιστολών συμμετοχής σε διαγωνισμούς. ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1Δεδομένου ότι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων είναι αναγνωρισμένο πιστωτικό ίδρυμα της Ελλάδας και της ΕΕ οι εγγυητικές επιστολές που εκδίδει είναι αποδεκτές από το Επιμελητήριο Κέρκυρας για τον εν λόγω διαγωνισμό...... (12/08/2014)

περισσότερα »

Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τον διαγωνισμό "Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 2 έως 6 του έργου με το ακρωνύμιο INTRA"

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν γίνεται αποδεκτή η εγγυητική επιστολή συμμετοχής από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων  και το δικό του πρότυπο που χρησιμοποιεί για την έκδοση των εγγυητικών επιστολών συμμετοχής σε διαγωνισμούς. ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1Δεδομένου ότι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων είναι αναγνωρισμένο πιστωτικό ίδρυμα της Ελλάδας και της ΕΕ οι εγγυητικές επιστολές που εκδίδει είναι αποδεκτές από το Επιμελητήριο Κέρκυρας για τον εν λόγω διαγωνισμό.   ΕΡΩΤΗΣΗ 2Γίνεται δε..... (12/08/2014)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ADRIATINN

Η ΑΝΕΤΕΚ και το Επιμελητήριο Κέρκυρας, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στη 2η  Ενημερωτική Ημερίδα του  έργου Adriatinn που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, ώρα 11:30 – 17:00 στην περιοχή Αρίλλα Κέρκυρα (CorfuBeerFestival).  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ενημέρωσης και υποστήριξης Μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην περιοχή της Αδριατικής σε θέματα καινοτομίας, εκπαίδευσης, εξωστρέφειας και βιώσιμης ανάπτυξης τα οποία θα έχουν ως όφελος την βελτίωση της ανταγωνισ..... (06/10/2014)

περισσότερα »

Διάλεξη με θέμα "Διαχείριση και Προστασία Καινοτομίας" στο Co-Lab του έργου ADRIATinn

Στα πλαίσια του έργου ADRIATinn, το τμήμα Πληροφορικής του Ι. Π. και το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα "Διαχείριση και Προστασία Καινοτομίας" την Πέμπτη 4 Δεκ, 9-12, στο κτίριο Ιπποκράτης, Ι. Π., 1ος όροφος, Co-Lab ADRIATinn (πρώην εργαστήριο Πληροφορικής). Εισηγήτρια: Eπικ. Καθ. Ά. Πατέλη Στο στρατηγικό έργο ADRIATinn του IΡΑ Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Αδριατική 2007-2013» συνεργάζεται το Επιμελητήριο Κέρκυρας με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με στόχο την υπ..... (02/12/2014)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΈΡΓΟ INTRA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΈΡΓΟ INTRA: Introducing innovations in traditional agro-food products to increase SMEs competitiveness (Εισαγωγή καινοτομιών στην παραγωγή παραδοσιακών γεωργικών προϊόντων διατροφής για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ) Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κέρκυρας ΑΝΕΤΕΚ σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα του έργου INTRA: Introducing in..... (05/03/2015)

περισσότερα »

1o ΑDRIATinn Innovation Weekend (ADRInno), Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Πληροφορικής, 27-29 Μαρτίου, 2015, Κέρκυρα)

Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα, Θέλετε να εργαστείτε ομαδικά για την υλοποίηση της, Χρειάζεστε υποστήριξη και ενθάρρυνση;Θέλετε να ταξιδέψετε στη Σλοβενία και να διεκδικήσετε το 1ο Βραβείο Καινοτομίας στην ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ;Σας προσκαλούμε να έλθετε στο 1ο ADRIATinn Innovation Weekend (ADRInno) του τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου στις 27-29 Μαρτίου στην Κέρκυρα.Πρόκειται για ένα τριήμερο δράσεων όπου οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις επιχειρηματικές ιδέες τους, θα συγκροτήσουν ομάδες..... (11/03/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΑΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ) για την προμήθεια εξοπλισμού με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή στο πλαίσιο του έργου «An Adriatic Network for Advancing Research Development and Innovation towards the Creation of new Policies for Sustainable Competiveness and Technological Capacity of SMEs» με το ακρωνύμιο “ADRIATINN” που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα ADRIATIC IPA CBC 2007-13

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα πλαίσια του έργου ADRIATInn προκηρύσσει  διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και διαδικασία διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση) για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για το έργο με το ακρωνύμιο ADRIATInn, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης  έξι χιλιάδων επτακοσίων σαράντα επτά ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών πλέον ΦΠΑ (6.747,97€ πλέον ΦΠΑ 1.552,03€) ήτοι συνολικά οκτώ χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (8.300 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και με κριτήριο αξιολόγησης ..... (01/04/2015)

περισσότερα »

Προκήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για την «Οργάνωση και λειτουργία του Σπιτιού των Γεύσεων» στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο INTRA που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας Ιταλίας 2007- 2013

H Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΑΝ.ΕΤ.Ε.Κ.) στα πλαίσια του έργου INTRA προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την Οργάνωση και Λειτουργία του Σπιτιού των Γεύσεων στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο INTRA (08/04/2015)

περισσότερα »

Προκήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για την «Οργάνωση και λειτουργία γραφείου υποστήριξης (helpdesk) και εκδηλώσεων» στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο “ADRIATINN” που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα ADRIATIC IPA CBC 2007-13

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία  Επιμελητηρίου Κέρκυρας στα πλαίσια του έργου ADRIATInn προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για το έργο « Οργάνωση και λειτουργία γραφείου υποστήριξης (helpdesk) και εκδηλώσεων στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο ADRIATInn» (08/04/2015)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Έργου στο πλαίσιο του έργου με τίτλο CETA Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand», με ακρωνύμιο «CETA»

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «CETA Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand», με ακρωνύμιο «CETA», και συγκεκριμένα του ΠΕ3- Δράση 3.4 με τίτλο: «Δημιουργία τοπικών και διασυνοριακών δικτύων όλων των μικρών μη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ώστε να δημιουργηθεί  μια συνολική/ολοκληρωμένη εικόνα της προσφοράς μη ξενοδοχειακού τουρισμού »,  και της Δράσης 3.2  με τίτλο: «Καθορισμός Χά..... (25/07/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Έργου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «CETA Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand», με ακρωνύμιο «CETA»

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «CETA Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand», με ακρωνύμιο «CETA», και συγκεκριμένα του ΠΕ3- Δράση 3.5 με τίτλο «Δράσεις κατάρτισης και πληροφόρησης προς εκείνους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και εντός του εύρους του έργου CETA.» που εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007-2013»,..... (25/07/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Έργου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «CETA Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand», με ακρωνύμιο «CETA»

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «CETA Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand», με ακρωνύμιο «CETA», και συγκεκριμένα για τη «Σύμβαση Έργου για τις Δράσεις 3.1, 3.3 και 5.2 του έργου CETA»  που εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και από εθνικούς πόρους, μετά από απόφα..... (25/07/2014)

περισσότερα »

Ορθή Επανάληψη - Υπηρεσίες Ορκωτού Ελεγκτή στο έργο Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας 2007-2013 ''CETA'' του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας

Σας καλούμε να υποβάλλετε προσφορά για την επιλογή Αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση του «Υπηρεσίες Oρκωτού Ελεγκτή στο έργo Eδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας 2007- 2013 «CETA» του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας», χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την 31/12/2015 και προυπολογισμό 1.500,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 21/12/2014 με δικαίωμα επέκτασης 2.000,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 31/12/2015. Συνημμένα η Προκήρυξη  ..... (28/07/2014)

περισσότερα »

Υπηρεσίες Ορκωτού Ελεγκτή στο έργο Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας 2007-2013 "CETA" του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας

Σας καλούμε να υποβάλλετε προσφορά για την επιλογή Αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης τηνπλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση του «Υπηρεσίες Oρκωτού Ελεγκτή στο έργo Eδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας 2007- 2013 «CETA» του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας», χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την 31/12/2015 καιπρουπολογισμό 1.500,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 21/12/2014 με δικαίωμα επέκτασης 2.000,00 πλέον ΦΠΑ μέχρι 31/12/2015...... (25/07/2014)

περισσότερα »

Συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των Πακέτων Εργασίας 1-5 του έργου με το ακρωνύμιο CΕΤΑ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας (στο εξής: η Αναθέτουσα Αρχή) προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό, προϋπολογισμού δαπάνης 57.803€ Ευρώ πλέον ΦΠΑ 13.294,69€ Ευρώ, (ήτοι 71.097,69€ Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την υλοποίηση του έργου: «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1-5 ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ CETA». Η χρηματοδότηση του έργου καλύπτεται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας Ιταλίας 2..... (01/08/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα πλαίσια του προγράμματος CETA για " Ανάπτυξη προτάσεων τουριστικών προορισμών στην Απουλία και στο Ιόνιο"

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα πλαίσια του έργου με ακρωνύμιο CETA το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας Ιταλίας 2007- 2013 και από Εθνικούς Πόρους, καλεί τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τα γραφεία γενικού τουρισμού και τα ταξιδιωτικά γραφεία με δραστηριότητα τα Ιόνια Νησιά, και τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας στη τουριστική διαχείριση με αγορές του εξωτερικού, να υποβάλλουν προτάσεις για τη δημιουργία ενός τουριστικού προϊόντος. Δείτε το συνημμένο αρχείο..... (17/10/2014)

περισσότερα »

ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ C.E.T.A. – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση διήμερης  συνάντησης εργασίας στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2014, που αφορά το πρόγραμμα C.E.T.A. – Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand (Πρόγραμμα διαπεριφερειακής ηλεκτρονικής υποστήριξης για τις Μη Ξενοδοχειακές Μονάδες επιχειρήσεων τουρισμού: υπηρεσίες πληροφόρησης για την προσφορά και την ζήτηση). Το C.E.T.A. είναι ένα έργο χρηματοδοτούμενο..... (11/12/2014)

περισσότερα »

ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ C.E.T.A.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη συνάντηση εργασίας, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, η οποία αφορούσε το Έργο C.E.T.A. – Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand (Πρόγραμμα διαπεριφερειακής ηλεκτρονικής υποστήριξης για τις μη ξενοδοχειακές μονάδες επιχειρήσεων τουρισμού: υπηρεσίες πληροφόρησης για την προσφορά και την ζήτηση). Το C.E.T.A. είναι ένα έργο συγχρηματοδοτούμενο..... (19/12/2014)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΈΡΓΟ C.E.T.A.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΈΡΓΟ C.E.T.A. – CROSS BORDER ELECTRONIC EXCHANGE FOR THE TOURISM BUSINESS ACCOMMODATION UNITS: INFORMATION SERVICES TO MATCH OFFER AND DEMAND Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κέρκυρας ΑΝΕΤΕΚ σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα του έργου C.E.T.A. – Cross border electronic Exchange for the tourism business accommodation units: informati..... (05/03/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΑΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ) για την προμήθεια εξοπλισμού με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή στο πλαίσιο του έργου « Cross border electronic exchange for the tourism business accommodation units: information services to match offer and demand » με το ακρωνύμιο “CETA” που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα GREECE - ITALY 2007-13

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα πλαίσια του έργου CETA προκηρύσσει  διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και διαδικασία διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση) για την προμήθεια εξοπλισμού για το έργο με το ακρωνύμιο CETA, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης δώδεκα χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα πέντε ευρώ και πενήντα τριών λεπτών πλέον ΦΠΑ (12.845,53 € Ευρώ πλέον  ΦΠΑ 2.954,47 €) ήτοι συνολικά δέκα πέντε χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (15.800 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και με κριτήριο αξιολόγησης τη χ..... (01/04/2015)

περισσότερα »

Προκήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για την «Οργάνωση και Λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης (info desk) και μηχανογραφικές υπηρεσίες» στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο CETA που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας Ιταλίας 2007- 2013

H Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΑΝ.ΕΤ.Ε.Κ.) στα πλαίσια του έργου CETA προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την Οργάνωση και Λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης και μηχανογραφικές υπηρεσίες για το έργο με το ακρωνύμιο CETA (08/04/2015)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών (04/03/2022)
Ανακοινώσεις - Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (02/03/2022)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» (16/02/2021)
Παράταση έξι (6) μηνών στην υλοποίηση εννέα Δράσεων ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας (16/02/2021)
1η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων Εξωτερικού Χώρου» (08/02/2021)
Έναρξη υποβολών αιτήσεων για τη νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων Εξωτερικού Χώρου» (07/01/2021)
12η Απόφαση Απόρριψης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της Δράσης «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» (30/11/2020)
Απόλυτα επιτυχής η ολοκλήρωση της Δράσης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» του ΕΠ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» (19/01/2017)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ACTIONS 2.1, 2.2, 2.3, 4.1 KAI 4.3 ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ECO-DESTINATIONS: “Tourism in Synergy with Energy Efficiency: Creating Eco-Sustainable Tourism Destinations» στο πλαίσιο του ΙΡΑ Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013 (01/06/2016)