ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ    / ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ    / ΤΟΠΣΑ  RSS 2.0 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

photo Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΕΡΚΥΡΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»διοργανώνει Απολογιστική Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση και κατάρτιση ανέργων στον τουριστικό τομέα Δήμου Κέρκυρας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στη 13:00μμ, στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, στον 1ο όροφο (Αριστοτέλους 2).Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν κ..... (11/11/2015)

περισσότερα »
1x1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

Δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία...... (27/01/2015)

περισσότερα »
1x1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ανακοίνωσε νέα παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση και κατάρτιση ανέργων στον τουριστικό τομέα Δήμου Κέρκυρας». Δείτε συνημμένο αρχείο...... (25/11/2014)

περισσότερα »
1x1

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ανοίξτε το συνημμένο αρχείο...... (03/10/2014)

περισσότερα »
1x1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 10.000 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΤΟΠΣΑ» ΚΑΙ «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΤοπΕΚΟ»

photo Γραφείο Προέδρου Κέρκυρα,7 Αυγούστου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ» Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκινά στις 24-07-2014 η υποβολή αιτήσεων ..... (07/08/2014)

περισσότερα »
1x1

Τοπικά σχέδια για την απασχόληση και κατάρτιση ανέργων στον τουριστικό τομέα Δήμου Κέρκυρας

  Το Επιμελητήριο Κέρκυρας υλοποίησε επιτυχώς την Πέμπτη 17 Ιουλίου, ενημερωτική ημερίδα προς τους ωφελούμενους της Πράξης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση και κατάρτιση ανέργων στον τουριστικό τομέα Δήμου Κέρκυρας». Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των ωφελουμένων για τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος, ενώ παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι τομείς κατάρτισης. Δείτε συνημμένο αρχείο με το Δελτίο Τύπου.  ..... (23/07/2014)

περισσότερα »
1x1

ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

photo ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΚΕΡΚΥΡΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» υλοποιεί την Πράξη με τίτλο «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση και κατάρτιση ανέργων στον τουριστικό τομέα Δήμου Κέρκυρας», η οποία εντάσσεται στην δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπ..... (15/07/2014)

περισσότερα »
1x1