ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ    / ΕΡΕΥΝΕΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ  RSS 2.0 

Έρευνα πρωτοβουλία του ΕΒΕΑ και του ΕΕΔΕΓΕ για τις εργαζόμενες γυναίκες

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) στοχεύοντας στη χαρτογράφηση και αποτύπωση της αντίληψης των γυναικών για τη θέση τους στην αγορά εργασίας και στην ανάδειξη βασικών ζητημάτων που επηρεάζουν τη συμμετοχή τους σε αυτή, διενεργεί έρευνα κοινής γνώμης σε συνεργασία με την εταιρία Microsoft.Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, απευθύνεται σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας, ανεξα..... (12/03/2024)

περισσότερα »

Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας

  Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π.) υλοποιεί έρευνα με αντικείμενο τη νησιωτική επιχειρηματικότητα.   Διεξάγεται για πρώτη φορά στο σύνολο των νησιωτικών επιμελητηρίων της χώρας και στόχος είναι να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ώστε να αποτελέσει μόνιμο εργαλείο καταγραφής, συστηματικής μελέτης και παρακολούθησης δεικτών νησιωτικής ανταγωνιστικότητας.   Μέσω της έρευνας..... (19/05/2023)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΥ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΙΡΑΝΩΝ

Eνημερωτικό δελτίο Γραφείου ΟΕΥ Τιράνων, σχετικά με ειδήσεις οικονομικού, εμπορικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος Ιανουαρίου 2015. (09/03/2015)

περισσότερα »

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2013 ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Υ ΚΑΙΡΟΥΒρείτε συνημμένα, την ετήσια έκθεση 2013 του Γραφείου ΟΕΥ Καίρου για την οικονομία της Αιγύπτου και τις διμερείς οικονομικές και επμπορικές σχέσεις..... (05/10/2014)

περισσότερα »

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 2013

Επισυνάπτεται η Ετήσια Έκθεση Οικονομίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έτους 2013, την οποία εκπόνησε το Γραφείο ΟΕΥ ΜόσχαςEmbassy of Greece - MoscowOffice for Economic & Commercial Affairs Spiridonovka 14, Moscow 123001Ph.: +7 495 5393860Fax: +7 495 5393864..... (14/08/2014)

περισσότερα »

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Εκ μέρους της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο Σας αποστέλλουμε, σας ενημερώνουμε για στοιχεία εισαγωγών-εξαγωγών και κατανάλωσης τυριού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία έχουν αναρτηθεί και στη διαδικτυακή πύλη Agora: ..... (09/04/2013)

περισσότερα »

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  Το παρόν έργο αφορά την προμελέτη της σκοπιμότητας της ενδεχόμενης εμπλοκής του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σε μία δραστηριότητα σε πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας Ηγουμενίτσας. Στόχος του έργου είναι η προκαταρκτική εκτίμηση μιας δραστηριοποίησης του Επιμελητηρίου στον συγκεκριμένο τομέα και περιλαμβάνει την καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης στην επικοινωνία με την ηπειρωτική Ελλάδα και στα δύο λιμάνια Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας και στην προκαταρκτική προμελέτη σκοπιμότητας..... (14/03/2013)

περισσότερα »

ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΡΙΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

Να αποτυπώσει το οικονομικό κλίμα που επικρατεί στις διάφορες ομάδες του πληθυσμού του Νομού πριν τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της Κυβέρνησης και να διερευνήσει τη στάση του πληθυσμού απέναντι στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας και τον Πρόεδρο του..... (15/03/2013)

περισσότερα »

ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010

Σκοπός της έρευνας ήταν να αποτυπώσει το κοινωνικό και οικονομικό κλίμα που επικρατεί στις διάφορες ομάδες του πληθυσμού του Νομού προς το τέλος της τουριστικής περιόδου 2010 και πόσο αυτό διαφοροποιείται από την αντ'ίστοιχη περίοδο του 2006..... (15/03/2013)

περισσότερα »