ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ    / ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  RSS 2.0 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) και το Institución Ferial de Canarias (INFECAR), ενώνουν τις δυνάμεις τους σ' έναν διαγωνισμό νεοφυών επιχειρήσεων για την εξεύρεση αειφόρων, καινοτόμων και ανατρεπτικών επιχειρηματικών μοντέλων, που θα δώσουν απαντήσεις και έξυπνες λύσεις στις περίπλοκες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικοί προορισμοί ιδιαίτερα μετά τον απόηχο της πανδημίας. Ο τουρισμός αποτελεί την κύρια οικονομική δραστηριότητα για πολλά νησιά σε ολο το κόσμο, δημιουργώντ..... (19/01/2023)

περισσότερα »

Δημοσιεύσεις – Ανακοινώσεις (Υπ΄ Αριθμ: 43/21 Δγσμού)

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...... (17/03/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ - Συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στόχος η ανάπτυξη εφαρμογών για τον οικογενειακό τουρισμό.

Συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στόχος η ανάπτυξη εφαρμογών για τον οικογενειακό τουρισμό.   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ..... (30/07/2020)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ VISIT GREECE APP

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ VISIT GREECE APP   Πρόκειται για την πρώτη και επίσημη εφαρμογή για κινητά του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (E.O.T) με τη υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο για την προβολή των εμπόρων στους τουρίστες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας, την επόμενη περίοδο αλλά και συνολικά τα επόμενα χρόνια. Η εφαρμογή έχει λανσαριστεί και θα συνοδευτεί με μεγάλο διαφημιστικό πλάνο. Στην εφαρμογή αυτή τα μέλη μπορούν να..... (23/07/2020)

περισσότερα »

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ NEWSLETTER

Το Επιμελητήριο Κέρκυρα στην προσπάθεια του για την καλύτερη ενημέρωση των επιχειρηματιών της Κέρκυρας, έχει ήδη ενεργοποιήσει την υπηρεσία αποστολής Newsletter προς τα μέλη που έχουν γνωστοποιήσει το e-mail τους στο Επιμελητήριο. (09/04/2013)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΚΡΥΡΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική σελίδα της επιχείρησή σας εντός του portal (διαδικτυακή σελίδα) του Επιμελητηρίου.Η δημιουργία και η φιλοξενία της προσωπικής σας σελίδας είναι εντελώς δωρεάν. (04/09/2012)

περισσότερα »

Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα

 Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συνεχίζοντας τις προσπάθειες του για την ενίσχυση της προσβασιμότητας των ΜΜΕ σε ανταγωνιστικές και καινοτόμες πρακτικές, επιθυμεί να παράσχει στα μέλη του εργαλεία και οδηγούς με σκοπό την υποστήριξη τους στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.  Με στόχο λοιπόν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών του παρουσιάζει  ένα  εξειδικευμένο οδηγό ο οποίος εκπονήθηκε από το Εθνικό Παρατηρητήριο για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, με αντικείμενο: "Καινοτόμο..... (31/03/2010)

περισσότερα »

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ

Ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην υλοποίηση του υποέργου 2 "Συλλογή Στοιχείων" για το έργο "Δημιουργία Βάσεων Δεδομένων για ΜΜΕ Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Τομέα".Θα σας επισκεφτούμε στην επιχείρησή σας για μια σύντομη καταγραφή των βασικών στοιχείων της σε μορφή ερωτηματολογίου. Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε. Το Επιμελητήριο σας παρέχει: Δωρεάν site στο site του ΕπιμελητηρίουΔωρεάν mail στο site του Επιμελητηρίο..... (25/02/2009)

περισσότερα »