ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διεξαγωγή Εξετάσεων που θα διενεργηθούν από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
05/11/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας πρόκειται να φιλοξενήσει στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2015 τη διεξαγωγή των Εξετάσεων που θα διενεργηθούν από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για την Πιστοποίηση της «Εκπαίδευσης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων Επιπέδου 1» στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων και Ποτών.

Στις εξετάσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι παρακολούθησαν επιτυχώς πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων στην Κέρκυρα τα προηγούμενα χρόνια και έχουν καταβάλλει το παράβολο συμμετοχής στις εξετάσεις στο φορέα που διοργάνωσε το σεμινάριο.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία και ώρα κατά την οποία θα πρέπει να παραστείτε στο Επιμελητήριο προκειμένου να λάβετε μέρος στις Εξετάσεις Πιστοποίησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το φορέα που υλοποίησε το σεμινάριο που παρακολουθήσατε.

Όλοι οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Επιμελητήριο 15 λεπτά νωρίτερα από την οριζόμενη ημέρα και ώρα εξέτασης, έχοντας μαζί τους απαραίτητα αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητάς τους και δύο στυλό χρώματος μπλε.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/ και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου κο Χειρδάρη Νίκο στo τηλ. 6945276455 ή με τον εκάστοτε φορέα υλοποίησης της εκπαίδευσης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή