ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
12/02/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/2/2013 η συνάντηση του κ. Γ. Χονδρογιάννη με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη της ΚΕΕΕ με τον κ. Α. Σαμαρά στο πλαίσιο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τη Δ.Ε. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας, εκτός του πρωθυπουργού, συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Κ. Χατζηδάκης καθώς και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Αθ. Σκόρδας και Νοτ. Μηταράκης, ενώ εκ μέρους των Επιμελητηριών εκτός του προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλου παραβρέθηκαν ακόμη ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ  Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Β΄ αντιπρόεδρος Ιορδάνης Τσώτσος, ο Γ΄ αντιπρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης, ο Δ΄ αντιπρόεδρος Παύλος Τονικίδης, ο γενικός γραμματέας της ΚΕΕΕ  Παναγιώτης Αγνιάδης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Μιχάλης Ζορπίδης,  ο αναπληρωτής οικονομικός επόπτης Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Β΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ Παύλος Θωμόγλου, ο γενικός γραμματέας Νίκος Σοφιανός και ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕΑ Ευάγγελος Τσόγης. 

Στη συνάντηση, η οποία διήρκησε πέρα των δύο ωρών τέθηκαν όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα και παραδόθηκε στον πρωθυπουργό υπόμνημα με τις θέσεις και τις απόψεις της Επιμελητηριακής κοινότητας για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos YpominmaKEEE_F160105795.pdf

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
1x1
velos ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (12/02/2013)