ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συμμετοχή στο διαδικτυακό εργαστήριο «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB» ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
01/06/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 για συμμετοχή στο διαδικτυακό εργαστήριο «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB»

 

ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

ergas_F569430347.png

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ως εταίρος του έργου με το ακρωνύμιο CBTB, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», προσκαλεί τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό εργαστήριο (workshop) σχετικά με το Σήμα «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB» για τουριστικές επιχειρήσεις, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ., μέσω της πλατφόρμας CiscoWebexMeetings.

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για το Σήμα «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB», τη διαδικασία και τις απαιτήσεις για την εφαρμογή του καθώς και τα οφέλη και την προστιθέμενη αξία που προσφέρει για την κοινωνία, τον τουρισμό της Κέρκυρας και της διασυνοριακής περιοχής.

Το εργαστήριο αφορά κυρίως τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό (ενδεικτικά: τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώροι εστίασης κα) και που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα και που είτε έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση του Σήματος είτε επιθυμούν να ενημερωθούν γι’ αυτό.

 

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, οι τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν το Σήμα «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB».

 

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

 

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ανοικτή με την προϋπόθεση να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την Φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ μέχρι την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021.

 

Για πληροφορίες: Νάντια Καρρά, n.karra@lp.gr , Living Prospects Ltd.

 

Το εργαστήριο διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου CBTB - ‘Παραδοσιακό πρωινό της διασυνοριακής περιοχής: Πρόγραμμα Επωνυμίας (Branding) και Εφαρμογή Κινητών Συσκευών (Mobile Application) που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020» και  με την υποστήριξη της εταιρείας Living Prospects Ltd. ανάδοχος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για την χορήγηση και εφαρμογή του σήματος στο πλαίσιο του έργου CBTB.

 

*Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου CBTB, χορηγεί το Σήμα «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB» με σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Κερκυραϊκά ξενοδοχεία, καταλύματα αλλά και σε άλλους χώρους εστίασης, με χαρακτηριστικά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές από την Κέρκυρα και τη διασυνοριακή περιοχή που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε μίας από τις περιοχές συνεργασίας του έργου (Κέρκυρα, Γρεβενά, Αυλώνας, Αργυρόκαστρο). Το σήμα χορηγείται δωρεάν, στο πλαίσιο του έργου, με συμπλήρωση της «Αίτησης για χορήγηση του σήματος ‘Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB’» που υλοποιείται κατά το «Εγχειρίδιο για χορήγηση σήματος του Διασυνοριακού Παραδοσιακού Πρωινού CBTB», τα οποία επισυνάπτονται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας εδώ.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόσκληση.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - CBTB Εργαστήριo επιχειρήσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- CBTB Εργαστήριo επιχειρήσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- CBTB Εργαστήριo επιχειρήσεις