ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Παράταση προθεσμίας υποβολής Αίτησης Χορήγησης του Σήματος «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB» έως Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021
01/03/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Παράταση προθεσμίας υποβολής Αίτησης Χορήγησης του Σήματος «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB».

 

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 η προθεσμία υποβολής «Αίτησης για χορήγηση του σήματος ‘Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB’».

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

χορήγησης του Σήματος «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB»

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ως εταίρος του έργου με το ακρωνύμιο CBTB, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση χορήγησης του Σήματος «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB».

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του «Διασυνοριακού Παραδοσιακού Πρωινού CBTB», έχει ως αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού, που προσφέρεται στα Κερκυραϊκά ξενοδοχεία, καταλύματα αλλά και σε άλλους χώρους εστίασης, με χαρακτηριστικά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές από την Κέρκυρα και τη διασυνοριακή περιοχή που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε μίας από τις περιοχές συνεργασίας του έργου (Κέρκυρα, Γρεβενά, Αυλώνας, Αργυρόκαστρο).

 

Δυνατότητα απόκτησης του σήματος έχουν:

 

α) (κατά προτεραιότητα) τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό (ενδεικτικά: τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώροι εστίασης κα). και που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα και

β) παραγωγοί τοπικών παραδοσιακών προϊόντων τα οποία καλλιεργούνται, παράγονται και έχουν ως τόπο προέλευσής τους την Κέρκυρα και που χρησιμοποιούνται στο πρωινό ή ως βασικά συστατικά συνταγών για πρωινό (ενδεικτικά: γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα – αλλαντικά, φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο, μέλι, βότανα κα).

 

Το σήμα χορηγείται δωρεάν, στο πλαίσιο του έργου, με συμπλήρωση της «Αίτησης για χορήγηση του σήματος ‘Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB’» που υλοποιείται κατά το «Εγχειρίδιο για χορήγηση σήματος του Διασυνοριακού Παραδοσιακού Πρωινού CBTB», τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση. Η αποστολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά στο παρακάτω email επικοινωνίας: cbtb.corfu@gmail.com έως την Παρασκευή 12/03/2021.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

 

*Η χορήγηση και η πιλοτική εφαρμογή του κοινού σήματος/επωνυμίας (brand) CBTB διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου CBTB - ‘Παραδοσιακό πρωινό της διασυνοριακής περιοχής: Πρόγραμμα Επωνυμίας (Branding) και Εφαρμογή Κινητών Συσκευών (Mobile Application) που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020». Η όλη διαδικασία διεξάγεται με την υποστήριξη της εταιρείας Living Prospects Ltd. ανάδοχος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για την χορήγηση και εφαρμογή του σήματος στο πλαίσιο του έργου CBTB. 

**Το Επιμελητήριο Κέρκυρας εταίρος του έργου 'CBTB'  και η εταιρεία Living Prospects Ltd. επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα που θα εισάγετε στην αίτηση και θα  χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου με σκοπό τη χορήγηση και πιλοτική εφαρμογή του κοινού σήματος/επωνυμίας (brand) CBTB. 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης 

 

Επισυνάπτονται:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ‘ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΩΙΝΟ CBTB’

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ CBTB

 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos AITISICHORIGISISSIMATOSCBTB_F889084191.docx
velos ENCHEIRIDIOCHORIGISISSIMATOSCBTB_F596922147.pdf
velos PARATASI_ANOIKTIPROSKLISI-CHORIGISISIMATOSCBTB_F391363294.pdf