ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CETA
09/10/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

CETA

 

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΑΝ.ET.E.K.) διοργανώνουν  εκδηλώσεις ολοκλήρωσης του έργου CETA με τίτλο «Πρόγραμμα διαπεριφερειακής ηλεκτρονικής υποστήριξης για τις μη ξενοδοχειακές μονάδες επιχειρήσεων τουρισμού: υπηρεσίες πληροφόρησης για την προσφορά και την ζήτηση» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
•    Πρωινά δρώμενα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας (Αριστοτέλους, 2) , από τις 11.00 πμ έως τις 1:30μμ με Συνέντευξη τύπου, Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου και την Επίσημη υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας (ΑΝ.ET.E.K.) και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιο Π. Χονδρογιάννη και τον Πρόεδρο του A.I.C.A.I., κ. Mario Laforgia, εξουσιοδοτημένος φορέας του Επιμελητηρίου του Μπάρι.
•    Απογευματινά δρώμενα στο ξενοδοχείο Aquis Mon Repos Palace από τις 7μμ έως τις 9μμ με επίδειξη και δοκιμή παραδοσιακών τοπικών γεύσεων καθώς και τη συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων της Κέρκυρας και του Μπάρι.
Το έργο CETA προωθεί με σύγχρονες μεθόδους μάρκετινγκ μια διεπιχειρησιακή ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιδιώκει να διευκολύνει την ανταπόκριση της ζήτησης τουρισμού "παραδοσιακής" φιλοξενίας των περιφερειών των Ιονίων Νήσων και της Απουλίας μέσω τοπικών τουριστικών πρακτόρων και οργανωτών ταξιδιών. Έχει ήδη δημιουργηθεί και λειτουργεί διαδικτυακή πύλη (www.cetaproject.eu) και ψηφιακές εφαρμογές στα οποία ήδη συμμετέχουν 488 μικρές τουριστικές μονάδες και 61 τουριστικά γραφεία των 2 περιοχών. Τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα είναι η συνολική βελτίωση των τοπικών υπηρεσιών τουρισμού "παραδοσιακής φιλοξενίας", και η συνδυαστική ανάδειξη των μικρών καταλυμάτων, των τουριστικών πρακτόρων, των πολιτιστικών και φυσικών αξιοθέατων των περιοχών, των τοπικών μεταφορών, των επιχειρήσεων παραδοσιακής εστίασης και αναψυχής, των παραδοσιακών προϊόντων κλπ.


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Αναπτυξιακής Εταιρείας Επιμελητηρίου Κέρκυρας και
Επιμελητηρίου Κέρκυρας


Γεώργιος  Π. Χονδρογιάννης

 

Επισυνάπτεται η πρόσκληση...

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos Prosklisi_CETA