ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διεθνής Έκθεση κλωστοϋφαντουργίας “Bharat Tex 2024”
05/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Κοινοπραξία Συμβουλίων Προώθησης Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (EPC) διοργανώνει τη Διεθνή Έκθεση κλωστοϋφαντουργίας “Bharat Tex 2024”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 στον χώρο Bharat Mandapam και Yashobhoomi, στο Νέο Δελχί.

Στόχος της Έκθεσης είναι να αναδείξει τον πλούτο των ινδικών υφασμάτων και να ενισχύσει την εικόνα τους ως θεματοφύλακα της παράδοσης, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας. Στην Έκθεση θα υπάρχουν ειδικά θεματικά και διαδραστικά περίπτερα για τη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση, θεματικές συζητήσεις για τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, διαδραστικές ζώνες δοκιμών υφασμάτων, συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων (B2B), επιδείξεις και νέα λανσαρίσματα προϊόντων και masterclasses από τεχνίτες με πάνω από 3 γενιές παράδοσης και ιστορίας, ένα εργαστήριο για την τέχνη “jugalbandi” και μία εκδήλωση με συμμετέχοντες διεθνείς σχεδιαστές και εκπροσώπους παγκόσμιων εμπορικών σημάτων.

Στην “Bharat Tex 2024” μπορούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι από ολόκληρη την αλυσίδα αξίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών, εξαγωγέων και εισαγωγέων, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες, την καινοτομία και τις τελευταίες συλλογές τους.

Η κυβέρνηση της Ινδίας δίνει τα ακόλουθα προνόμια σε ξένους αγοραστές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Έκθεση:

• Τέσσερις (4) δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο

• Δωρεάν wi-fi στο ξενοδοχείο και στο χώρο διεξαγωγής

• Δωρεάν πρωινό

• Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και τον χώρο διεξαγωγής

• Μεσημεριανό γεύμα κατά τη διάρκεια των ημερών της Έκθεσης στο χώρο διεξαγωγής

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην Έκθεση πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: https://bharat-tex.com/  ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: +91 868 995 3298, +91 970 289 5994 και στο email: event@bharat-tex.com .

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή