ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διεθνής Έκθεση σχετικά με τη βιομηχανία πέτρας “India Stonemart 2024”
05/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Κέντρο Ανάπτυξης Πέτρας (CDOS) διοργανώνει την 12η Διεθνή Έκθεση “India Stonemart 2024”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι την 4η Φεβρουαρίου 2024 στο Jaipur Exhibition and Convention Centre, Sitapura, Jaipur.

Η “India Stonemart 2024” αφορά τη βιομηχανία πέτρας και θα παρουσιάσει τον κόσμο των φυσικών διαστάσεων πέτρας, των βοηθητικών προϊόντων και των υπηρεσιών ολοκληρωμένα. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς της βιομηχανίας πέτρας, δηλαδή εγχώριους και υπερπόντιους παραγωγούς, εξαγωγείς / εισαγωγείς, καταναλωτές και αγοραστές, εμπειρογνώμονες, παρόχους τεχνολογίας, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, εργολάβους, εταιρείες κ.λπ. υπό την ίδια ομπρέλα.

Η “India Stonemart 2024” θα προσφέρει μία ιδανική πλατφόρμα στους εκθέτες για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο, ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν επιχειρηματικούς δεσμούς και να δικτυωθούν μαζί τους για να ενισχύσουν τον επιχειρηματικό τους ορίζοντα και τις προοπτικές τους.

Η Έκθεση επικεντρώνεται σε:

• Φυσικές πέτρες - Προϊόντα από πέτρα

• Πέτρες χαλαζία

• Μηχανήματα, εξοπλισμό, εργαλεία και αναλώσιμα που σχετίζονται με φυσικές πέτρες

• Υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βιομηχανία φυσικών λίθων, το εμπόριο, τον τύπο και τις ενώσεις

• Τεχνολογία φυσικών λίθων

• Ασφάλεια & προστασία του περιβάλλοντος

• Μεταφορά

• Συσκευασία

Για να δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: http://www.stonemart-india.in/ και https://cdos-india.com/ ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Mukul Rastogi (CEO της Έκθεσης) στο τηλέφωνο: +91 982 916 4433 ή στο email: mukul@cdos-india.com και με τον κ. Sudhanshu Gupta (Joint Director της Έκθεσης) στο τηλέφωνο: +91 987 331 1557 ή στο email: sudhanshu.gupta@ficci.com .

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή