ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
1η Διεθνής Σύνοδος Τεχνολογίας και Λογισμικού “ITS ISTANBUL TECH & SOFTWARE SUMMIT 2024”
05/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα μας ενημερώνει ότι η Ομοσπονδία Προγραμματιστών Λογισμικού της Τουρκίας (TUYAFED) διοργανώνει την 1η Διεθνή Σύνοδο Τεχνολογίας και Λογισμικού “ITS ISTANBUL TECH & SOFTWARE SUMMIT 2024”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 2α Μαρτίου 2024 στο "Elite World Hotels Florya", στην Κωνσταντινούπολη.

Κύριο θέμα της Συνόδου είναι η μεταμορφωτική δύναμη της τεχνολογίας και οι ευκαιρίες που δημιουργεί. Η Διεθνής Σύνοδος Τεχνολογίας και Λογισμικού θα συγκεντρώσει ειδικούς και επιχειρηματίες στον κόσμο της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες στον κλάδο. Μέσω των διεθνών συμμετοχών σ’ αυτή, στοχεύει να διευκολύνει τις εξαγωγές, να δημιουργήσει μελλοντικά τεχνολογικά οράματα και να προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας για την προώθηση του επιχειρηματικού κόσμου.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν:

• προγραμματιστές λογισμικού

• επαγγελματίες της τεχνολογίας

• ενδιαφερόμενοι φορείς στο οικοσύστημα λογισμικού και τεχνολογίας πληροφοριών

• εταιρείες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στις εξαγωγές ή φιλοδοξούν να εξάγουν

• μη κυβερνητικοί οργανισμοί που υποστηρίζουν την ανάπτυξη σε συγκεκριμένο τομέα

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Για να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site: https://itsistanbul.com/index.html  ή να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα στο τηλέφωνο: 210 722 2196 ή στο email: atina@ticaret.gov.tr  .

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή