ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Έκθεση & Συνέδριο EduTech 2024
22/01/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Έκθεση “EduTech, Summit & Expo 2024” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Σκοπός της EduTech 2024 είναι να βρεθούν στο επίκεντρο οι στρατηγικές για αποτελεσματική διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας τόσο στη δημόσια εκπαίδευση όσο και στους ιδιωτικούς φορείς. Στην έκθεση θα συναντηθούν εκπαιδευτικοί από ολόκληρο το εκπαιδευτικό τοπίο και πάροχοι καινοτόμων λύσεων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής για την εκπαίδευση.

Παράλληλα με την Έκθεση, θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο, στο οποίο θα συζητηθούν οι ανάγκες και οι προκλήσεις της υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, καθώς και το πώς οι κυβερνητικοί και οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να σχεδιάσουν αποτελεσματικές πολιτικές για την υποστήριξη του τομέα της εκπαίδευσης.

Την Έκθεση μπορούν να επισκεφθούν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, επιχειρηματίες της εκπαίδευσης, διδακτικό προσωπικό και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται για τη χρήση των τεχνολογιών στην εκπαίδευση και στην επιμόρφωση.

Η είσοδος στους επισκέπτες είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην Έκθεση σαν σύνεδρος ή σαν επισκέπτης πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση και το Συνέδριο μπορείτε να επισκεφθείτε το site: https://edutechexpo.gr/  ή να επικοινωνήσετε στο email: info@edutechexpo.gr  ή στο τηλέφωνο: 210 924 5577.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή