ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Κλείστε την θέση σας στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
09/09/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

 
Εαν δεν εμφανίζεται σωστά παρακαλώ πατήστε εδώ
 
 
 
 
 
 
Κλείστε την θέση σας στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Από 04 έως 06 Φεβρουαρίου 2023, στο MEC Παιανίας, η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition επιστρέφει ως η πρώτη F2B [Food to Businessέκθεση του κλάδου που απαντά σε ουσιαστικά ζητήματα των Ελλήνων παραγωγών.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι εκθέτες - παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με επιχειρηματίες από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες μαζί τους.
 
Επιπλέον, μέσα από παράλληλες δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου, να παρακολουθήσουν σεμινάρια απο εξειδικευμένους επαγγελματίες και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ειδικές εκδηλώσεις. 
 
Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει ως στόχο τις επαγγελματικές συναντήσεις και την ανάδειξη της ποιότητας των τοπικών προϊόντων. Αν είστε επαγγελματίας από τον κλάδο τροφίμων και ποτών δώστε το “παρών” στην μοναδική F2B [Food to Business] έκθεση του κλάδου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτό το ενημερωτικό σας έχει αποσταλεί απο την εταιρία RM International διοργανώτρια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον ανάλογα email παρακαλώ πατήστε εδώ για Unsubscribe
 
 
 
 
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή