ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
9η Athens International Tourism Expo 2022
25/07/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 

Η διοργάνωση της Έκθεσης AIT Expo και το 2022, εκτός από τα φυσικά περίπτερα θα προσφέρει τη δυνατότητα, αποκλειστικά και μόνο , στους Εκθέτες της που επιθυμούν να προβάλλουν επιπροσθέτως ( εκτός του φυσικού τους περιπτέρου) την εταιρεία, τους προορισμούς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και με online περίπτερο με πολύ χαμηλό κόστος.

Τα οφέλη από αυτή τη συμμετοχή είναι:

  1. Επισκέπτες από το εξωτερικό ή και την Ελλάδα που δεν θα μπορούν να επισκεφθούν την Έκθεση θα είναι σε θέση να περιηγηθούν στα virtual περίπτερα των Εκθετών και να συνομιλήσουν με τον κάθε Εκθέτη online με Teleconference που θα πραγματοποιηθεί με ένα απλό click.

  2. Οι Εκθέτες θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα της συμμετοχής τους με την επιπλέον online επικοινωνία τους με τους χιλιάδες επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό  που δεν θα μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στην Έκθεση.

 

Σε ένα απόλυτα λειτουργικό περιβάλλον το Online περίπτερο προσφέρει:

Τα περίπτερα θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εικόνες και φωτογραφίες, εταιρικά video, έντυπα και συνδέσμους σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Πιο αναλυτικά:

  • Ο Εκθέτης θα μπορεί να καταχωρήσει στους δύο πίνακες που εμφανίζονται δεξιά και αριστερά του περιπτέρου brochures ( αρχεία pdf) ή διαφημιστικό υλικό ή φωτογραφίες της επιλογής του.
  • Στην οροφή του περιπτέρου και στο κέντρο τοποθετούνται τα λογότυπα.
  • Στην οθόνη της τηλεόρασης τοποθετούνται 5 video του Εκθέτη.
  • Μέσα από το virtual περίπτερο και την πλατφόρμα, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν αίτημα για ζωντανή επικοινωνία, μέσω teleconference, με εκπρόσωπο ή εκπροσώπους του Εκθέτη.
  • Ο Επισκέπτης μπορεί να αφήσει μήνυμα και την κάρτα του στο περίπτερο.
  • Η αναζήτηση των περιπτέρων γίνεται με χρήση ετικετών ( tags).
  • Η δημιουργία του περιπτέρου και η καταχώρηση του υλικού γίνεται πανεύκολα και από τον ίδιο τον Εκθέτη.
  • Ο Εκθέτης θα μπορεί να λάβει αναφορές των επισκέψεων ( αριθμητικά και ονομαστικά) καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων επισκεπτών.

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή