ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ

 

corfubeer_F1221667794.JPG

 

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ένωση Barmen Ελλάδος και την ενημερωτική ιστοσελίδα Beerbartender.gr, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, σεμινάριο μπύρας στον χώρο του εργοστασίου της στον Αρίλλα Κέρκυρας.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 με ώρα προσέλευσης 10.00 και  ώρα έναρξης 10.30 πμ. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξειδίκευση στην μπύρα , των επαγγελματιών και γενικά των εργαζόμενων στον χώρο   (ιστορία της μπύρας, τρόπος παρασκευής, κατηγορίες μπύρας, κλπ).

Στο τέλος του σεμιναρίου θα παραλάβουν πιστοποιητικό τα μέλη της Ένωσης Barman Ελλάδος, καθώς  θα υπάρχει και η δυνατότητα να εγγραφούν οι barmen που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ΕΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο συνημμένο

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ “WHAT IS THE FUTURE FOR TURISM IN CORFU”, ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00 – 15:00

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις ανακοινώσεις μας.

Ακολουθήστε μας στα social

©2025 Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Designed & Developed by Knowledge A.E.