Η Google «ταξιδεύει» στην Κέρκυρα

Η Google παρουσιάζει την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» για το 2016 σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ. Με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, η Google συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρα. Στην Κέρκυρα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου, από τις 10π.μ.-12π.μ. και από τις 5μ.μ-7μ.μ στο ξενοδοχείο Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online  εδώ.

Συνημμένα το Δελτίο Τύπου της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» και η πρόσκληση προς τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

 

 

2_F493045723.jpg

 

Με εκτίμηση

 

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

 

Προηγούμενο Παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων για τα προγράμματα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» και «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00 – 15:00

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις ανακοινώσεις μας.

Ακολουθήστε μας στα social

©2025 Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Designed & Developed by Knowledge A.E.