ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ   ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΑΝΟΝΙ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΕΡΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΗΣΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΡΑΧΑΒΗ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 2 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
Water Planet
ΓΑΪΟΣ (ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ - Γάΐος)
ΔΑΚΟΥΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Το Water Planet προσφέρει όλο το χρόνο καταδυτικές εκδρομές τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους δύτες με ασφάλεια και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που διασφαλίζονται από πιστοποίηση PADI και έμπειρους εκπαιδευτές κατάδυσης. Προσφέρονται καταδύσεις για τα νησιά Παξοί και Αντίπαξοι, διάσημα για τα γαλαζοπράσινα νερά. Επίσης πάνω από το Καταδυτικό μας Κέντρο προσφέρουμε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο παραδοσιακό νησιώτικο σπίτι.

6972111995   
Boat Hire Paxos
ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ (ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ - Λογγός)

Νοικιάστε ένα σκάφος και εξερευνήστε το νησί, Λογγός Παξοί. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με καινούργια σκάφη και μηχανές, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά ανάλογα με την εμπειρία και τις ανάγκες του. Κύριο μέλημα μας γνωρίζοντας κάθε σπιθαμή του όμορφου τόπου μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τις πιο μαγευτικές γωνίες των Παξών.

2662031297   
1 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Κέρκυρας.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στην Κέρκυρα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Κέρκυρας