ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ  ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΑΝΟΝΙ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΕΡΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΗΣΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΡΑΧΑΒΗ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
 

Η ακτογραμμή των Παξών και των Αντίπαξων είναι αληθινά δαντελωτή, σε μοναδικό βαθμό. Τα νησιά περιβάλλονται από δεκάδες μικρούς και συχνά κλειστούς όρμους. Πολλοί από αυτούς φιλοξενούν γραφικές παραλίες, συνήθως βοτσαλωτές και συχνά με γαλαζοπράσινα νερά.

Λόγω του μικρού μεγέθους των νησιών, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να έχει μια γενική εικόνα αυτών των παραλιών και να διαλέξει αυτήν που του μιλά περισσότερο στην ψυχή του. Δεν βλάπτει πάντως να αναφέρουμε τα ονόματα των πιο αγαπητών από αυτές: το Καμίνι, το Αλάτι, η Μαρμαριά, το Μονοδέντρι, το αμμουδερό Χαραμί, ο Γιαννάς, η Σουλάνενα , η Κακή Λαγκάδα, ο Μπάλος, ο Ορκός, η Αγία Μαρίνα, το Γαλάζιο, το Κανόνι, το Μογγονήσι, το Κλωνί-Γουλί, ο Κηπιάδης, το Λεβρεχιό, η Γλυφάδα, το Αρκουδάκι, το σπηλαιώδες Αχάι και το Αυλάκιστους Παξούς.

Στους Αντιπάξους πιο γνωστές είναι οι πολυσύχναστες, ονειρεμένες αμμουδιές Βρίκα και Βουτούμι και οι πιο ήσυχες, βοτσαλωτές Ροδοβάνι και Σαρακήνικο.

 

ΑΧΑΙ ΑΛΑΤΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΑΥΛΑΚΙ
ΑΧΑΙ ΑΛΑΤΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΑΥΛΑΚΙ
ΓΑΪΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΜΙΝΙ
ΓΑΪΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΜΙΝΙ
ΚΗΠΙΑΔΙ ΚΛΩΝΙ ΓΟΥΛΙ ΛΑΚΚΑ ΛΕΒΡΕΧΙΟ
ΚΗΠΙΑΔΙ ΚΛΩΝΙ ΓΟΥΛΙ ΛΑΚΚΑ ΛΕΒΡΕΧΙΟ
ΜΟΓΓΟΝΗΣΙ ΟΡΚΟΣ ΒΟΥΤΟΥΜΙ -ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΒΡΙΚΑ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ
ΜΟΓΓΟΝΗΣΙ ΟΡΚΟΣ ΒΟΥΤΟΥΜΙ -ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΒΡΙΚΑ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ












Καιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στην Κέρκυρα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Κέρκυρας