ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος  Π. Χονδρογιάννης  καθώς και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς την Χορωδία Κέρκυρας για τις τόσο τιμητικές διακρίσεις που απέσπασε  στο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας.

Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια ως Κερκυραίοι πολίτες καταρχήν για το Παιδικό Τμήμα της Χορωδίας που κέρδισε επάξια το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, όπως και για την Ανδρική Χορωδία που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.

Το Επιμελητήριο στηρίζει τη Χορωδία Κέρκυρας με κάθε τρόπο και με τις όποιες δυνατότητές του και συγχαίρει έναν προς ένα όλους όσους απέδειξαν  ότι η Κέρκυρα συνεχίζει να είναι νησί με παράδοση στις Τέχνες και τον πολιτισμό, καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.
 

Με εκτίμηση
Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

xorodia_3_F1499838445.jpg xorodia_F1477277891.jpg

 

δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο…

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την Προβολή και Ανάδειξη του Πολιτιστικού και Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας»

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00 – 15:00

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις ανακοινώσεις μας.

Ακολουθήστε μας στα social

©2025 Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Designed & Developed by Knowledge A.E.