ANOIKTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 ecodest_F28453773.png

 

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου «Eco-Destinations: “Tourism in Synergy with Energy Efficiency: Creating Eco-Sustainable Tourism Destinations» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013, ανακοινώνει τη διοργάνωση κύκλου 4 σεμιναρίων με τίτλο ‘ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ’ και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που συνοδεύει την παρούσα.

Τα σεμινάρια εστιάζουν στην παρουσίαση και εμβάθυνση στις σύγχρονες εξελίξεις, τεχνολογίες, μεθόδους και ευκαιρίες, με πρακτικά παραδείγματα και βιωματικό τρόπο, πάνω στα εξής θέματα:

 

1. Εναλλακτικός Τουρισμός,    (17/11/2016-18/11/2016)

2. Τουρισμός, Αγροδιατροφή και Γαστρονομία, (17/11/2016-18/11/2016)

3. Ανακύκλωση στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα, (21/11/2016-22/11/2016)

4. Αναπτυξιακά χαρακτηριστικά στη Διαχείριση Τουρισμού (21/11/2016-22/11/2016)

 

Χρόνος υλοποίησης:  17, 18, 21, 22 Νοεμβρίου 2016

Χώρος υλοποίησης: Επιμελητήριο Κέρκυρας

Απευθύνονται: Σε επαγγελματίες, εργαζόμενους, φοιτητές και ανέργους που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του τουρισμού, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους νέους και τις γυναίκες που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής στα σεμινάρια.

 

Το κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει  διαλείμματα καφέ και ελαφρύ γεύμα σε μπουφέ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και αποστέλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο fax.: 2661081007 ή στο email: ecodestinationcorfucci@gmail.com.

Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στην διεύθυνση:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfo-XkUZ4PZqifCFhgm5omzo-y76ZdZ_EYCLs19QIhZUs4AiA/viewform

 

Η παρούσα πρόσκληση είναι αναρτημένη στο www.corfucci.gr μαζί με την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες στα τηλ. 2661081005-6 και στο email:  ecodestinationcorfucci@gmail.com.

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Κέρκυρας

Γεώργιος  Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήστε εδω για να κατεβάσετε το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Ελληνικό Φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών στα Τίρανα (τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου 2016)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00 – 15:00

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις ανακοινώσεις μας.

Ακολουθήστε μας στα social

©2025 Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Designed & Developed by Knowledge A.E.