Την ευκαιρία ανάδειξης των προϊόντων τους σε δύο ειδικές θέσεις του Αεροδρομίου «Ι. Καποδίστριας» θα έχουν από το επόμενο διάστημα οι Κερκυραϊκές επιχειρήσεις.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας το οποίο σε συνεργασία με την διοίκηση του Αεροδρομίου και τους διάφορους επιχειρηματίες του νησιού , προχώρησαν στην κατασκευή δύο ειδικών θέσεων, εντός του χώρου του Αεροδρομίου, μέσα από τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία ανάδειξης και διαφήμισης ουσιαστικά των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων.
Την παρουσίαση των ειδικά διαμορφωμένων «σταντ» του αεροδρομίου έκανε χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Π Χονδρογιάννης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: « γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια μέσα από διάφορες δράσεις όπως για παράδειγμα η Παγκερκυραϊκή έκθεση τοπικών προϊόντων που διοργανώθηκε πέρσι πρώτη φορά και θα συνεχιστεί και φέτος, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη όλων αυτών των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων του νησιού μας. Σε αυτή την προσπάθεια βοηθάμε τους τοπικούς παραγωγούς και ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση και οικονομική ωφέλεια για αυτούς»
Στο επόμενο διάστημα πρόκειται να διατεθούν και διάφορα ενημερωτικά φυλλάδια για τα τοπικά προϊόντα που θα μπορούν οι επισκέπτες του νησιού να τα βρίσκουν ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από τα καταστήματα Duty Free για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.