Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Χρήστος Λαβράνος

Ο Χρήστος Λαβράνος είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο κρέατος και τροφίμων καθώς και στην παραγωγή αλλαντικών. 

 

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την παραγωγή και επεξεργασία κρέατος και τροφίμων στη Γερμανία, καθώς και προγράμματα εκπαίδευσης στους τομείς του μάρκετινγκ, της διοίκησης και των πωλήσεων, με στόχο τη συνεχή επαγγελματική εξέλιξη.

 

Μέσω των εταιρειών του, Κερκυραϊκή εταιρεία Κρεάτων ΑΕ-Comeco SA και Lavranos Delimeat, υποστηρίζει την τοπική παραγωγή με στόχο την ανάδειξη της Κέρκυρας ως γαστρονομικού προορισμού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα του τουρισμού, συνδυάζοντας τις επιχειρηματικές του πρωτοβουλίες με την τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας.

 

Με βαθύ ενδιαφέρον για τα κοινά, έχει συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη και ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας μέσω της συμμετοχής του σε συλλογικούς φορείς και εμπορικές ενώσεις.

 

Κατέχει τη θέση του Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, είναι ταμίας του Συλλόγου Τροφίμων και Ποτών Κέρκυρας, αναπληρωτής ταμίας στην Ιόνιο Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΙΟΕΕ) καθώς και μέλος της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας). Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου κρεοπωλών Κέρκυρας για πάνω από δέκα χρόνια και ήταν ενεργό μέλος του δικτύου “Κέρκυρα Παράγει” και της Πανελλήνιας Ένωσης Κρεοπωλών.

 

Με τη μακροχρόνια εμπειρία και το όραμα του, συνεχίζει να επενδύει στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και τη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00 – 15:00

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις ανακοινώσεις μας.

Ακολουθήστε μας στα social

©2025 Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Designed & Developed by Knowledge A.E.