Εικόνα1

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνάντηση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας με την επιχειρηματική κοινότητα της Νότιας Κέρκυρας

Σε συνέχεια των επιτόπιων συναντήσεων που πραγματοποιεί η Διοίκηση του Επιμελητηρίου με τις τοπικές επιχειρηματικές κοινότητες, το Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργανώνει ανοιχτή συνάντηση με τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026, στις 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λευκίμμης, στις Ριγγλάδες.

Στόχος είναι ο ουσιαστικός διάλογος με τους επαγγελματίες της περιοχής, η ανάδειξη των ζητημάτων που τους απασχολούν και η διαμόρφωση προτάσεων για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προσκαλεί τους επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες της Νότιας Κέρκυρας να συμμετάσχουν στη συνάντηση, μεταφέροντας την εμπειρία τους από την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεών τους και συμβάλλοντας στον καθορισμό προτεραιοτήτων για τις επόμενες δράσεις του.

Προηγούμενο Διακήρυξη του Υπ’ Αριθ. 12/26 Διαγωνισμού

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00 – 15:00

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις ανακοινώσεις μας.

Ακολουθήστε μας στα social

©2025 Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Designed & Developed by Knowledge A.E.