Η Επιχείρηση I Θεματικό πάρκο I Χώρος εστίασης και διασκέδασης I Βίλλες - Ενοικιαζόμενα δωμάτια I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Πέμπτη, 22-02-2024 I  

 
PYRAMID CITY

Χώρος εστίασης και διασκέδασης

Pyramid Restraurant

Είναι ένα νέο εστιατόριο, το οποίο είναι χτισμένο από πέτρα και μάρμαρο με πολύ μεράκι με θέα στη δική μας παραλία, παρέχοντας μια ζεστή φιλική εξυπηρέτηση όλη την ημέρα και το βράδυ με μία αβίαστη ατμόσφαιρα και φυσικά εξαιρετικά κρασιά και κουζίνα!

Στο Pyramid Restraurant μαγειρεύουμε μεσογειακή κουζίνα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και χρησιμοποιούμε ελληνικά προϊόντα με τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος για να μας δώσει σπιτικές γεύσεις.

Είμαστε ανοιχτά από 1 Μαΐου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ 1:00 πμ.

Pyramid music Bar

Ένας νέος χώρος διασκέδασης λειτουργεί απ το καλοκαίρι του 2014 στην Παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα. Παντρεύοντας το κλασικό με το μοντέρνο το pyramidmusikbarείναι ένα από τα κορυφαία μπαρ της Κέρκυρας. Επώνυμοι καλλιτέχνες πέρασαν το κατώφλι του και  χάρισαν μαγευτικές βραδιές στους πελάτες του. Την ημέρα το pyramidmusicbar λειτουργεί  σαν beachbarμε φανταστικά κοκτέιλ αφού βρίσκετε πάνω στην Παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα.


Εκτυπώσιμη μορφή