αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I www.corfucci.gr I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
[Όλες]
Τουρισμός
Εξωστρέφεια
Ενέργεια
Περιβάλλον
Επιχειρήσεις
Νομοθεσία
Κέρκυρα
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
[Όλοι]
Χονδρογιάννης Γεώργιος
Γαλιατσάτος Θεόδωρος
Πανδή Νικολέττα
Νικολούζος Κωνσταντίνος
Σαμοΐλης Στέφανος
Βάκη Φωτεινή
Γκίκας Στέφανος
Γκερέκου Άντζελα
Παυλίδης Κωνσταντίνος
Ραιδεστινός Γεώργιος
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ
«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ»
 
Χονδρογιάννης Γεώργιος
πατήστε για μεγέθυνση

Γεννήθηκα στο Σωκράκι Κέρκυρας.Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί.Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο απ’όπου και πήρα το πτυχίο μου το 1974.Υπηρέτησα τη θητεία μου ως έφεδρος ανθυπολοχαγός.   

Μετά το πέρας των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάσθηκα ως Διοικητικό-Οικονομικό στέλεχος στην PETROLA-INTERNATIONAL SA στην Σαουδική Αραβία επί 8 χρόνια (1978-1986).   

Με την επάνοδό μου στην Ελλάδα εργάσθηκα ως Εμπορικός Διευθυντής στο Συνεταιρισμό Υδραυλικών Κερκύρας από το έτος 1987-1993. Έκτοτε ασκώ το επάγγελμα του Οικονομολόγου και έχω δικό μου οικονομοτεχνικό γραφείο μελετών, με παράλληλη δραστηριότητα Φορολογικά-Λογιστικά στην πόλη της Κέρκυρας.  

Έχω διδάξει μαθήματα του αντικειμένου μου στα δημόσια ΙΕΚ Κερκύρας και έχω ενταχθεί και λάβει πιστοποίηση για το μητρώο εκπαιδευτών ΣΕΚ του ΕΚΕΠΙΣ.  

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και από το 2006 πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας.  

Επίσης, είμαι μέλος του ΔΣ του ΟΛΚΕ  Κερκύρας.

Αρθρα

Χονδρογιάννης Γεώργιος - «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, ο οποίος μετέχει στην Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη, συμμετείχε στις 23 Μαΐου στο Διεθνές Φόρουμ που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας , με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας σε συνεργασία με το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ευρωπαϊκής Ένωσης (INSULEUR), με θέμα «Οικονομικές Επιπτώσεις της Κρουαζιέρας στους Παράκτιους, Νησιωτικούς..... (03/06/2015)

περισσότερα »

Χονδρογιάννης Γεώργιος - Συνάντηση με το Κρατικό Επιμελητήριο Καταχωρήσεων της Ρωσίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, και Οικονομικός Επόπτης της ΚΕΕΕ, Γεώργιος Χονδρογιάννης, παρέστησε ως εκπρόσωπος της ΚΕΕΕ στην συνάντηση με το Ρωσικό Οργανισμό "Κρατικό Επιμελητήριο Καταχωρήσεων" του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία πραγματοιποιήθηκε στην Αθήνα στις 17/5/2013 στο πλαίσιο της υλοποίησης του μεταξύ τους Πρωτοκόλλου συνεργασίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), του ..... (06/10/2014)

περισσότερα »

Χονδρογιάννης Γεώργιος - Γενική Συνέλευση ΚΕΕΕ στη Θεσσαλονίκη

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του ότι πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, η Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ, με την ευκαιρία των εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ στην οποία παρέστη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γεώργιος Χονδρογιάννης, ο οποίος μετέχει στην Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη.  Χαιρετισμούς απηύθυναν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Γ. Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονία..... (06/10/2014)

περισσότερα »