ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  RSS 2.0 

MOBILEFEST ISTANBUL 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ MOBILEFEST ISTANBUL 2024   Κατά τις ημερομηνίες 25-27 Απριλίου 2024πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση MOBILEFEST ISTANBUL- 4th International Mobilefest Communication Technologies Fair & Conference από την ExpoHis S.A. στην Istanbul Congress Center-Türkiye.   Το MOBILEFEST ISTANBUL είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην Ευρασία που εστιάζει στην επικοινωνία και τη συνδεσιμότητα για τη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης με ηγέτες του κλάδου κ..... (22/02/2024)

περισσότερα »

EXPO CORFU 2024 - Δελτίο Τύπου #2 - Πρόγραμμα Σεμιναρίων / Εργαστηρίων

EXPO CORFU 2024 Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός 2-3-4 Μαρτίου 2024 – Ν. Λιμάνι Κέρκυρας   Η EXPO CORFU 2024 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ανοίγει τις πύλες της στις 2 Μαρτίου στο Νέο Λιμάνι της Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού (Τέντα). Με χαρά, προσκαλούμε εσάς και τα μέλη σας να παραβρεθείτε στην εκδήλωση, η οποία για τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες (2 – 3 – 4 Μαρτίου), θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες θα..... (22/02/2024)

περισσότερα »

JEWELRY SHOW ISTANBUL APRIL 2024

ΘΕΜΑISTANBUL JEWELRY SHOW APRIL  2024.ISTANBUL INTERNATIONAL JEWELRY, WATCH & EQUIPMENT FAIR.ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, ΡΟΛΟΓΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.   Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 29/02/2024 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΟι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί η έκθεση κοσμημάτων διαμορφώνεται ..... (21/02/2024)

περισσότερα »

Εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις της κρίσης στην Ερυθρά Θάλασσα, στο Διεθνές Εμπόριο και την Εφοδιαστική Αλυσίδα» - 26 Φεβρουαρίου 2024

O ΣΕΒ με την υποστήριξη των Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων ΣΒΑΠ, ΣΒΘΣΕ, ΣΘΕΒ, ΣΕΒΠΕ&ΔΕ και ΣΒΣΕ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τις επιπτώσεις της κρίσης στην Ερυθρά Θάλασσα, στο Διεθνές Εμπόριο και την Εφοδιαστική Αλυσίδα, την Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:00 στα γραφεία του Συνδέσμου (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).   Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο με το πρόγραμμα της εκδήλωσης.   Η συμμετοχή γίνεται κατόπιν εγγραφής στον ακόλουθο σύνδεσμο https..... (19/02/2024)

περισσότερα »

ΒΕΘ: Ώρα μηδέν για 730.000 ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν οφειλές στον ΕΦΚΑ

Ώρα μηδέν για 730.000 ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν οφειλές στον ΕΦΚΑ Υπό τη δαμόκλεια σπάθη να μείνουν εκτός ιατροφαρμακευτικής  περίθαλψης βρίσκονται περίπου 733.000 οφειλέτες του ΕΦΚΑ  (ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες) αν δεν σπεύσουν να πληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να έχουν ασφαλιστική ικανότητα. «Το υπουργείο Εργασίας δια στόματος της Υπουργού, Δόμνας Μιχαηλίδου έκλεισε το όποιο ‘παράθυρο’ για νέα παράταση λέγο..... (16/02/2024)

περισσότερα »

Επιχειρηματικό Forum “Leap Forward” (Ριάντ, 4-7 Μαρτίου 2024)

Η Σ. Αραβία επενδύει σημαντικούς πόρους τα τελευταία χρόνια, στην καινοτομία κα την ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της οικονομίας της “Vision 2030”, με το Forum “Leap Forward - A digital Davos” να στοχεύει στη δικτύωση μεταξύ επιχειρήσεων, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στη διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών. Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής οι τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορείτε να επισκεφθήτε την οικεία ιστοσελίδα: https://www.leapforward.onegiantl..... (16/02/2024)

περισσότερα »

Προγραμματισμένες Διεθνείς Εκθέσεις στην Σλοβενία το 2024

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...... (16/02/2024)

περισσότερα »

«Εργαλεία ρύθμισης οφειλών - Εξωδικαστικός μηχανισμός»

Με επιτυχία διεξήχθη στις 12 Φεβρουαρίου 2024 η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΓΓΧΤΔΙΧ) με θέμα «Εργαλεία ρύθμισης οφειλών - Εξωδικαστικός μηχανισμός» στην αίθουσα εκδηλώσεων του CORFUPALACE.   Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας η Γενική Γραμματέας Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Θεώνη Αλαμπάση π..... (14/02/2024)

περισσότερα »

EBEA | ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο με το Δελτίο Ζητήσεων - Προσφορών - Ιανουάριος 2024 του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ...... (14/02/2024)

περισσότερα »

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Διερεύνηση της επίδρασης της Ικανότητας Διαχείρισης Γνώσης, της Ικανότητας Διαχείρισης Καινοτομίας, και της Διαχείρισης Ποιότητας στη Βιώσιμη Απόδοση των επιχειρήσεων/οργανισμών παροχής υπηρεσιών

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με έρευνα που διεξάγει  μεταδιδακτορική ερευνήτρια του  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με σκοπό τη διερεύνηση των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και θα παρουσιαστούν σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.  Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε εργαζόμενους, ιδιοκτήτες, και στελέχη επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.    Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να συμπληρώσετε το ερωτημ..... (14/02/2024)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΕΜΗ ΣΕ ΔΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του, για επικείμενη βεβαίωση οφειλόμενων τελών ΓΕΜΗ έτους 2019 από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ) και τα Κέντρα Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕ.Β.ΕΙΣ).   Με το ΦΕΚ 5306/05-09-2023, ορίστηκαν οι διαδικασίες είσπραξης εσόδων υπέρ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε) από τις Δημόσιες ..... (12/02/2024)

περισσότερα »

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ (BIT 2024): TΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Παρακαλώ δείτε το επισυνατόμενο αρχείο...... (09/02/2024)

περισσότερα »

«Εγχειριδίου – Οδηγού για την εξαγωγή εμπορευμάτων» Δεκεμβρίου 2023.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με το υπ' αριθ. Πρωτ.: Δ. ΟΡΓ. Δ 1015471 ΕΞ 2024 έγγραφο της  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Γ.Δ.Α.Δ.Ο.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Δ.ΟΡΓ.) ΤΜΗΜΑ Δ΄- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ με θέμα Έκδοση του «Εγχειριδίου – Οδηγού για την εξαγωγή εμπορευμάτων», Δεκεμβρίου 2023.   Στο εν λόγω Εγχειρίδιο - Οδηγό, καταγράφονται, με συνοπτικό και κατανοητό τρόπο, τα σημαντικότερα θέματα αρμοδιότητας των Τελωνε..... (07/02/2024)

περισσότερα »

Παρουσίαση αποτελεσμάτων έργου “RESTwithEU”

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με την τελετή λήξης του έργο RESTwithEU που πραγματοποίηθηκε στις Βρυξέλλες την 31 Ιανουαρίου 2024 και στην οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου καθώς επίσης τα ψηφειακά εργαλεία και οι λύσεις που ανταποκρίνονατι στις ανάγκες και στην ποικιλομορφία της βιαμηχανίας εστιατορίων με το "The Digital Pathway Tool". Το εργαλείο αυτό περιλαμβάνει 10 μονοπάτια και 16 βέλτιστες πρακτικές που αφορούν στη μετάβαση των εστιατορίων στην ψ..... (05/02/2024)

περισσότερα »

Πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει για την ανοικτή διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας με θέμα την παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»:   «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»  «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επι..... (05/02/2024)

περισσότερα »

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης στο Πρόγραμμα ''Μετάβαση σε ένα πιο αειφόρο και ανθεκτικό οικοσύστημα - ενδυνάμωση των τουριστικών ΜΜΕ''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Επιμελητήριο Κερκυρας ενημερώνει τα μέλη του αναφορικά με την πρόσληση που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Grow G1 Tourism Team) για την υποβολή προτάσεων για το πρόγραμμα «Μετάβαση σε ένα πιο αειφόρο και ανθεκτικό οικοσύστημα - ενδυνάμωση των τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ)» (SMP-COSME-2023-TOURSME-01).   Στόχος της ως άνω δράσης είναι η συμβολή της στη μετάβαση του Ευρωπαϊκού Τουριστικού Οικοσυστήματος προς πρακτικές περισσότερο αειφόρες και ανθεκτικές, όπως ..... (05/02/2024)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην θεματική επιτροπή της ΚΕΕΕ με θέμα την «Αξιοποίηση του Αιγιαλού από τις Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος»

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην θεματική επιτροπή της ΚΕΕΕ με θέμα την «Αξιοποίηση του Αιγιαλού από τις Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος»   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την συμμετοχή του στην θεματική επιτροπή με θέμα την «Αξιοποίηση του Αιγιαλού από τις Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος» που συγκροτήθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με σκοπό την εξέταση των ζητημάτων που απασχολούν τις επ..... (02/02/2024)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ - ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ» | Δευτέρα 12.02.2024 και ώρα 18:30

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΓΓΧΤΔΙΧ), σας προσκαλούν τη Δευτέρα 12.02.2024 και ώρα 18:30 στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ - ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου CORFU PALACE.   Κεντρική Ομιλήτρια: κα. Θεώνη Αλαμπάση Γενική Γραμματέας Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικον..... (02/02/2024)

περισσότερα »

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ | Πρόσκληση σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»

O Πρόεδρος κος Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλούν στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά - Συγγενικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»   την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:30 Στον σύνδεσμο : https://appurl.io/NCAXfPSfeW (02/02/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Εθιμοτυπική Συνάντηση με Αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Γεωργίας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας

Εθιμοτυπική Συνάντηση με Αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Γεωργίας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, υποδέχθηκε την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Γεωργίας σε προγραμματισμένη εθιμοτυπική συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. David Kordzadze, επιτετραμμένος της Πρεσβείας Γεωργίας, Ανώτερος Σύμβουλος, η κα Ani Udzilauri, πολιτιστική ακόλουθος..... (31/01/2024)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ για την Ανατολική Γερμανία (Ostdeutsches Wirtschaftforum 2024), Bad Saarow 2-4/06/2024 (26/01/2024)
ΑΠ 171 - Τελική προθεσμία συμμόρφωσης, 19.3.2024, με τον νέο Κανονισμό του Υπουργείου Γεωργίας ΗΠΑ για τις προϋποθέσεις διάθεσης βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ. (25/01/2024)
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ REAL ESTATE ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024 (25/01/2024)
Δώσε τίτλο για το άρθρο...... (25/01/2024)
Υπουργείο Τουρισμού: Πρόσκληση της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» (1η τροποποίηση) (25/01/2024)
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΙΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΠΟΠ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (24/01/2024)
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, MECSPE 06-08/03/2024 (24/01/2024)
Πρόσκληση σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων» (22/01/2024)
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΔΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ Φ1910/21/18.01.2024 (19/01/2024)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (18/01/2024)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ››