ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ    / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα, 27/06/2024   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερώνει για τα εξής:   Κατά την χθεσινή συνεδρίαση (2η επαναληπτική συνεδρίαση 8Β/26-6-2024) του Διοικητικού συμβουλίου με θέματα:   1.ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡ. 7/23-5-2023 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ 2.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 3.ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024  4.WTM    (Λονδί..... (27/06/2024)

περισσότερα »
1x1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                    Κέρκυρα, 13/06/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερώνει για τα εξής: Κατά την χθεσινή συνεδρίαση (2η επαναληπτική συνεδρίαση 7Β/12-6-2024) του Διοικητικού συμβουλίου με θέματα     1.Α ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2024 2.ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2023 3.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ  ..... (14/06/2024)

περισσότερα »
1x1

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 88η ΔΕΘ 2024

photo ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ).   Η ΚΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος έχουν κλείσει τα κεντρικά Περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 m2.     Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, και με σ..... (04/06/2024)

περισσότερα »
1x1

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!

photo   ..... (26/04/2024)

περισσότερα »
1x1

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗ ΔΕΠ

photo Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει για την επίσκεψη στα γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2024  από την Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ιονίων Νήσων κα. Ελένη Παπαναστασάτου προκειμένου να έχει συνάντηση εργασίας με την Διευθύντρια της ΔΕΠ κα Μάγδα Πετροπούλου.   Παρακαλούμε ανοίξτε το συνημμένο αρχείο με το Δελτίο Τύπου.     Με εκτίμηση, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας   Γεώργιος Π...... (19/04/2024)

περισσότερα »
1x1

«Εργαλεία ρύθμισης οφειλών - Εξωδικαστικός μηχανισμός»

photo Με επιτυχία διεξήχθη στις 12 Φεβρουαρίου 2024 η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΓΓΧΤΔΙΧ) με θέμα «Εργαλεία ρύθμισης οφειλών - Εξωδικαστικός μηχανισμός» στην αίθουσα εκδηλώσεων του CORFUPALACE.   Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας η Γενική Γραμματέας Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Θεώνη Αλαμπάση π..... (14/02/2024)

περισσότερα »
1x1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΕΜΗ ΣΕ ΔΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του, για επικείμενη βεβαίωση οφειλόμενων τελών ΓΕΜΗ έτους 2019 από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ) και τα Κέντρα Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕ.Β.ΕΙΣ).   Με το ΦΕΚ 5306/05-09-2023, ορίστηκαν οι διαδικασίες είσπραξης εσόδων υπέρ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε) από τις Δημόσιες ..... (12/02/2024)

περισσότερα »
1x1

Πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης.

photo Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει για την ανοικτή διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας με θέμα την παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»:   «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»  «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επι..... (05/02/2024)

περισσότερα »
1x1

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην θεματική επιτροπή της ΚΕΕΕ με θέμα την «Αξιοποίηση του Αιγιαλού από τις Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος»

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην θεματική επιτροπή της ΚΕΕΕ με θέμα την «Αξιοποίηση του Αιγιαλού από τις Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος»   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την συμμετοχή του στην θεματική επιτροπή με θέμα την «Αξιοποίηση του Αιγιαλού από τις Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος» που συγκροτήθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με σκοπό την εξέταση των ζητημάτων που απασχολούν τις επ..... (02/02/2024)

περισσότερα »
1x1

Πρόσκληση σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ - ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ» | Δευτέρα 12.02.2024 και ώρα 18:30

photo Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΓΓΧΤΔΙΧ), σας προσκαλούν τη Δευτέρα 12.02.2024 και ώρα 18:30 στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ - ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου CORFU PALACE.   Κεντρική Ομιλήτρια: κα. Θεώνη Αλαμπάση Γενική Γραμματέας Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικον..... (02/02/2024)

περισσότερα »
1x1

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ | Πρόσκληση σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»

photo O Πρόεδρος κος Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλούν στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά - Συγγενικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»   την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:30 Στον σύνδεσμο : https://appurl.io/NCAXfPSfeW (02/02/2024)

περισσότερα »
1x1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Εθιμοτυπική Συνάντηση με Αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Γεωργίας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας

photo Εθιμοτυπική Συνάντηση με Αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Γεωργίας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, υποδέχθηκε την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Γεωργίας σε προγραμματισμένη εθιμοτυπική συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. David Kordzadze, επιτετραμμένος της Πρεσβείας Γεωργίας, Ανώτερος Σύμβουλος, η κα Ani Udzilauri, πολιτιστική ακόλουθος..... (31/01/2024)

περισσότερα »
1x1

Πρόσκληση σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»

photo O Πρόεδρος κος Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας   σας προσκαλούν στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»   την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:30 Στον σύνδεσμο : https://appurl.io/NCAXfPSfeW   Συντονιστής: Κος Πέτρος Ζουμπούλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Υπ..... (22/01/2024)

περισσότερα »
1x1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

photo ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης υποδέχθηκε χθες 17/01/2024 στο Επιμελητήριο την Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Απόδημου Ελληνισμού, κα Ελένη Παπαναστασάτου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εθιμοτυπικής συνάντησης. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, κ. Στέφανος Σπάτουλας, ενώ οι συζητήσεις εστιάστηκαν σε θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας στον τομέα του εμπορίου. Κα..... (18/01/2024)

περισσότερα »
1x1

Προκήρυξη Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων».

photo Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει για την Προκήρυξη της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων». Η Δράση αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επιλεγμένων κωδικών δραστηριότητας (ΚΑΔ) του τουρισμού και στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Τουρισμού, ενθαρρύνοντας τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων που εκτός από την συμβολή τους στη..... (19/12/2023)

περισσότερα »
1x1

Ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024!!!

photo Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό σας εύχονται ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024!!!..... (19/12/2023)

περισσότερα »
1x1

Προκήρυξη Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

photo Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει για την Προκήρυξη της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»  του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027, η οποία αφορά στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων υπό ίδρυση και νεοσύστατων επιχειρήσεων ΜμΕ (πλην των ΚΑΔ του λιανικού εμπορίου, της εστίασης και του τουρισμού), οι οποίες θα επενδύσουν ίδιους πόρους στην δραστηριότητα που προτίθενται να ασκήσουν και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης. Επισυν..... (19/12/2023)

περισσότερα »
1x1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

photo ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει για την συμμετοχή του στο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Forum του INSULEUR και στη Γενική Συνέλευση που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (INSULEUR) και πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σπυρίδων Σπαή, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.   Στο πλαίσιο του Ετήσιου Φόρουμ με θέμα "Επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής σ..... (14/12/2023)

περισσότερα »
1x1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει για την θέση του όσον αφορά την εγκατάσταση παράκτιου αιολικού πάρκου στα Διαπόντια Νησιά του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας. Το Επιμελητήριο ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Οθωνών κ. Δημήτριο Κατέχη σχετικά με τον τρόπο που προωθείται η εγκατάσταση παράκτιου αιολικού πάρκου στα Διαπόντια Νησιά του Δήμου Κεντρι..... (04/12/2023)

περισσότερα »
1x1

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε διαδικτυακό σεμινάριο “ΕΣΗΔΗΣ”

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συνεχίζοντας δυναμικά τις δράσεις του για την προβολή προώθηση και ανάδειξη του ρόλου του Επιμελητηριακού θεσμού και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας και το ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων) προγραμματίζουν την υλοποίηση εκπαιδευτικού διαδικτυακού σεμιναρίου για τους οικονομ..... (13/11/2023)

περισσότερα »
1x1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1x1
velos Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μελών Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18 Σεπτεμβρίου 2022, μέχρι 06/7/2022. (30/06/2022)
velos Επετειακές εκδηλώσεις για τα 70χρονα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (28/06/2022)
velos Υπογραφή ιστορικής συμφωνίας για τα συγγενικά δικαιώματα μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών ΚΕΕΕ και GEA (20/06/2022)
velos ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Ενημέρωση σχετικά με τη δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων (16/06/2022)
velos ΓΕΜΗ - Διευκρινίσεις για την Αναστολή καταχώρισης από 1η Ιουλίου εφόσον εκκρεμεί η δημοσίευση συγκεκριμένων πράξεων ή έχει απενεργοποιηθεί ο ΑΦΜ (15/06/2022)
velos Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 (14/06/2022)
velos Αναβολή Ημερίδας για τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα (03/06/2022)
velos Πρόσκληση σε ενημερωτική ημερίδα για τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα (02/06/2022)
velos Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 51η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) (02/06/2022)
velos Πρόσκληση ανάδειξης υποψηφίων Επιχειρηματιών για την Βράβευση Έργων Ευποιΐας (30/05/2022)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ››