ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ    / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε διαδικτυακό σεμινάριο “ΕΣΗΔΗΣ”

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συνεχίζοντας δυναμικά τις δράσεις του για την προβολή προώθηση και ανάδειξη του ρόλου του Επιμελητηριακού θεσμού και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας και το ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων) προγραμματίζουν την υλοποίηση εκπαιδευτικού διαδικτυακού σεμιναρίου για τους οικονομ..... (13/11/2023)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΒΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   O Πρόεδρος κος Γεώργιος Χονδρογιάννης και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ)   σας προσκαλούν στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέματα:   Γνωριμία με τους εκπροσώπους του τοπικού Περιφερειακού Γραφείου του ΟΒΙ Αρμοδιότητες/υπηρεσίες του ΟΒΙ Σύντομη παρουσίαση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, Εμπορικά Σήματα, Βιομηχανικά ..... (13/11/2023)

περισσότερα »

Ηλεκτρονικό Μητρώο Επιτηδευματιών Αλκοολούχων Ποτών – Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταυτοποίησης Αλκοολούχων Ποτών (Lotify)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ηλεκτρονικό Μητρώο Επιτηδευματιών Αλκοολούχων Ποτών – Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταυτοποίησης Αλκοολούχων Ποτών (Lotify)   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι τα εγγεγραμμένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Επιτηδευματιών Αλκοολούχων Ποτών πρόσωπα, όφειλαν να καταχωρίσουν,  έως τις 30/10/2023, στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταυτοποίησης Αλκοολούχων Ποτών  (Lotify - https://lotify.aade.gr) τα οριζόμενα από την Α. 1263/23-12-2021 κοινή απόφαση στοιχεία.   Η Κεντρικ..... (31/10/2023)

περισσότερα »

Προδημοσίευση 2 δράσεων του Προγράμματος "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 2021-2027".

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την προδημοσίευση των παρακάτω 2δράσεων: Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Δείτε την Προδημοσίευση της Δράσης εδώ Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών ΕπιχειρήσεωνΔείτε την Προδημοσίευση της Δράσης εδώ   Επικοινωνία – Πληροφορίες Γραφείο ενημέρωσης Επιμελητηρίου Κέρκυρας, αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, τηλ. 26610810..... (12/10/2023)

περισσότερα »

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ           Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης υποδέχτηκε το Σάββατο 30/09/2023 σε μια προγραμματισμένη εθιμοτυπική συνάντηση, την Α.Ε. τον Πρέσβη της Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα κ. Ashud Ahmed συνοδευόμενος από τον κ. Bishwagith Kumer Paul, 1ο Γραμματέα της πρεσβείας του Μπαγκλαντές για θέματα εργασίας, τον κ. Mohammed Khaled, σύμβουλο σε θέματα οικονομικής πολιτική..... (02/10/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ Επιμελητήριο Κέρκυρας στην 87η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σημείωσε μια ισχυρή παρουσία στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία. Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Στέφανο Σπάτουλα και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Καλούδη,  κα Έλενα Καρούμπη,  κ. Σπύρο Σπαή,  κ. Σπύρο Μόσχο και  κ. Βασίλη Μελίδη. Το περίπτερό μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Βο..... (20/09/2023)

περισσότερα »

Ομιλία Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκα στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ)

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την ομιλία του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα, με θέμα: “Η Ουσιαστική Συμβολή των Επιμελητηρίων στο Έργο του ΕΦΕΠΑΕ”, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).     Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου.       Με εκτίμηση       Ο Πρόεδρ..... (13/09/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του τα εξής: Σύμφωνα με τη νέα Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 35952/2023 (ΦΕΚ 2542/Β/18-4-2023) η πληροφορία που διατίθεται από τον έμπορο προς τον καταναλωτή πρέπει να είναι επαρκής, σαφής, εύκολα αντιληπτή και προσβάσιμη από τον καταναλωτή, ειλικρινής, ακριβής, μη παραπλανητική ως προς την τιμή ή την ποσότητα του προϊόντος, ενώ σε περίπτωση παραβάσεων τα πρόστιμα μπορεί να φτάσουν ακόμα και τις 30.000€. Συγκεκριμένα, στα ταμπελάκια..... (14/07/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Κοινές δράσεις για προώθηση του βιώσιμου τουρισμού στα παράλια της Ηπείρου και την Κέρκυρα -Συνάντηση της Προέδρου ΕΟΤ, Ά. Γκερέκου, με τα Επιμελητήρια Πρέβεζας και Κέρκυρας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Κοινές δράσεις για προώθηση του βιώσιμου τουρισμού στα παράλια της Ηπείρου και την Κέρκυρα -Συνάντηση της Προέδρου ΕΟΤ, Ά. Γκερέκου, με τα Επιμελητήρια Πρέβεζας και Κέρκυρας.   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει για την συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου με την Πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου και με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων των δύο περιοχών την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023. Η ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ της Πρέβεζας-Πάργας και της Κέρκυρας στον τουριστι..... (04/07/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην διημερίδα Ρίζες (Trabocchi- Μονοπάτια- Γεύσεις) - στο Κιέτι (Chieti) της Ιταλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην διημερίδα Ρίζες (Trabocchi- Μονοπάτια- Γεύσεις) -  στο Κιέτι (Chieti) της Ιταλίας   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετείχε στην διημερίδα του ‘Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO: MIRABILIA’ (https://www.mirabilianetwork.eu) με τίτλο Ρίζες (Trabocchi- Μονοπάτια- Γεύσεις) -  ‘Roots (Trabocchi-Paths- Flavors)’ που διοργάνωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο Chieti Pescara σε συνεργασία με το ForumAIC..... (04/07/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ FORUM ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ (AIC FORUM)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Π. Χονδρογιάννης και ο Πρόεδρος του Forum των Εμπορικών Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου (AIC Forum) Joze Tomas σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στα δύο συνέδρια του AIC Forum που θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα στις 13 και 14 Ιουνίου. Το Συνέδριο Κορυφής AI-NURECC Plus με θέμα «Μετάβαση από τον COVID -19 σε μια Νέα Εποχή για Βιώσιμο Τουρισμό στην περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ι..... (06/06/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_87η ΔΕΘ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προτίθεται να συμμετάσχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ).   Η ΚΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος έχουν κλείσει τα κεντρικά Περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 m2.     Κατά την διάρκεια της Έκθεσης και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεω..... (01/06/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων – η Αυτοδιαχείριση. Η συμφωνία αυτή έρχεται να ρυθμίσει το τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων για το διάστημα 2018-2022 και αφορά στην έκδοση της άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικής την οποία προμηθεύονται οι επιχειρήσεις. Στόχο της προσπάθειας αυτής αποτελεί η δημιουργία τ..... (31/05/2023)

περισσότερα »

87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - 9-17 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι το Επιμελητήριο Κέρκυρας πρόκειται να συμμετάσχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 9-17 Σεπτεμβρίου 2023, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από την ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας θα παρέχει στα μέλη του χώρο έκτασης περίπου 90τμ (συνολικά) δωρεάν καθώς και την βασική κατασκευή του χώρου. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 87η ΔΕΘ καλούντ..... (19/05/2023)

περισσότερα »

Παρουσίαση της Δέσμης Δράσεων "Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ" & "Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ".

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, σας προσκαλούν στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα: Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» Δέσμη Δράσεων: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» Η παρουσίαση θα πραγματοπ..... (03/05/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα για την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ιονίων Νήσων, "260 + έργα για τα Ιόνια Νησιά του 2030", το Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργάνωσε σύσκεψη την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στο ξενοδοχείο Corfu Palace, παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου που συνόδευσε τον Πρωθυπουργό στην περιοδεία του στην Κέρκυρα, που αποτελούνταν από τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπουργό Οικονομικών, τον κ. Γεώργιο Στύλιο, Υφυπο..... (21/04/2023)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΙΝΔΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΝTΙΠΡΟΣΩΠΟ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο 8/4/2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του  Επιμελητηρίου Κέρκυρας μεταξύ του  κ. Samykannu Rajendran, Εμπορικού εκπροσώπου της Πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα  και του Προέδρου του Επιμελητηρίου  κ.Χονδρογιάννη. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γεν.Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ.Στέφανος Σπάτουλας ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης των Επιχειρήσεων κ.Καλούδης Βασίλειος και  η κ. Έλενα Καρούμπη, ..... (11/04/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων Ιονίων Νησιών του Ε.Ο.Α.Ε.Ν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων Ιονίων Νησιών του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με Κωδικό ΙΟΝ88, έχει αναλάβει ως δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Ενεργητικές πολιτικές και στοχευμένο πρόγραμμα κατάρτισης - πιστοποίησης για την προώθηση των ανέργων στην απασχόληση στον τομέα του Food and Beverage Management» με κωδικό MIS 5067216 με βάση την απόφ..... (10/04/2023)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση    ..... (07/04/2023)

περισσότερα »

Παράδοση απινιδωτή στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης

                                                                                                                                                                                                                                    Κέρκυρα, 23/03/2023                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προέβη στη δωρεά ενός απινιδωτή στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, που αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση..... (23/03/2023)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ” την Τετάρτη 15.03.2023 και ώρα 18:00 (09/03/2023)
Προκήρυξη Δέσμης Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» . (09/03/2023)
Προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας από το Επιμελητήριο Κέρκυρας για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας (01/03/2023)
Προκήρυξη Δέσμης Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» (16/02/2023)
Επιχειρηματικότητα 360 (Ν. 4887/2022) (25/01/2023)
Σε λειτουργία η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτηθούν από τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021 – 2027. (23/01/2023)
Εκκίνηση της διαδικασίας υποβολής αίτησης χρηματοδότησης για τη 1η φάση του 2022 του Μ.Ι. επιχειρήσεων τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, 10:00 πμ. (16/01/2023)
Ίδρυση ατομικών επιχειρήσεων με απλές διαδικασίες μέσω του gov.gr (16/01/2023)
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας (05/01/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (30/12/2022)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ››