ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συμπληρωματικός Προσωρινός Κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογος με τη συνολική βαθμολογική κατάταξη των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης-Β’ Κύκλος» - 2η περίοδος υποβολών.
23/10/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 NEA_ptuxiouxoi_b_kuklos_F1696811429.jpg

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε Συμπληρωματικός Προσωρινός Κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογος με τη συνολική βαθμολογική κατάταξη των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης-Β’ Κύκλος» του ΕΠΑνΕΚ,  για τη δεύτερη (2η) περίοδο υποβολών, σύμφωνα με τον οποίο αποφασίζεται:

- Η βαθμολογική κατάταξη, μετά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και βαθμολόγηση δύο χιλιάδων είκοσι οκτώ (2.028) επιχειρηματικών σχεδίων που προχώρησαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης, για την 2η περίοδο υποβολής, ανά ομάδα περιφερειών και ανά κατηγορία δικαιούχων.

- Η κατάρτιση Συμπληρωματικού Προσωρινού Καταλόγου Δυνητικών Δικαιούχων της Δράσης, για την 2η περίοδο υποβολής, με επτακόσια εξήντα ένα (761) επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 18.501.103,14 ευρώ, κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών και ανά κατηγορία δικαιούχων, προσαυξημένη κατά 20%. Για τις αιτήσεις χρηματοδότησης αυτών των επιχειρηματικών σχεδίων, τα στοιχεία των οποίων αναφέρονται αναλυτικά στο συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ του Καταλόγου, θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή 15/11/2019 να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης. Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

- Η απόρριψη ως μη επιλέξιμων, ογδόντα επτά (87) επιχειρηματικών σχεδίων, για την 2η περίοδο υποβολής, με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 2.106.080,21 ευρώ, τα οποία βρίσκονται σε προκριθείσα σειρά βαθμολογικής κατάταξης και κρίνονται μη επιλέξιμα λόγω μη πλήρωσης των τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής ή/και λόγω εντοπισμού αναφοράς στοιχείων σε μη επιτρεπόμενα πεδία του επιχειρηματικού σχεδίου.

- Η απόρριψη οκτώ (8) επιχειρηματικών σχεδίων, για την 2η περίοδο υποβολής, με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 194.233 ευρώ, λόγω βαθμολογίας ή και για άλλο λόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, Δ/νση Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2661081026, e-mail επικοινωνίας kerkyra@diaxeiristiki.gr.

 

Δείτε τη σχετική Απόφαση εδώ.

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή