ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Δυνατότητα τρίτης αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν στη Δράση «Επιχειρούμε Έξω»
29/11/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι για τη Δράση «Επιχειρούμε Έξω», η οποία στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες, αποφασίστηκε να δοθεί η δυνατότητα υποβολής και τρίτης αίτησης χρηματοδότησης, σε περίπτωση απόρριψης των προηγούμενων δύο αιτημάτων. Οι αιτήσεις χρηματοδότησης αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΠΣΚΕ.

 

Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η δυνατότητα συμμετοχής των ελληνικών επιχειρήσεων να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες.

 

Τονίζουμε ότι μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβάλλονται ταυτοχρόνως και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αλλιώς η πρόταση θα απορρίπτεται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, Δ/νση Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2661081026, e-mail επικοινωνίας kerkyra@diaxeiristiki.gr.

 

Συνημμένα η σχετική απόφαση.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
20181127_3h_tropop_epix_ekso-compressed_F680219875.pdf