ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
03/01/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 georgia2_F349134282.JPG

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την πρεσβεία της Γεωργίας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το Επενδυτικό Κλίμα στη Γεωργία  & οι ευκαιρίες συνεργασίας με Κερκυραϊκές επιχειρήσεις» στην οποία θα μιλήσει ο πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα κ. David Bakradze.

 

Η εκδήλωση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, την ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών και το άνοιγμα σε νέες αγορές. Είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν όλοι οι Κερκυραίοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού, των υποδομών και των επενδύσεων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, ώρα 17:30 στην αίθουσα τελετών "Σπύρος Δένδιας" του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει μπουφές με τυρί και Γεωργιανά κρασιά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Πρέσβη θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο εκδήλωση με θέμα «Αντάμωμα Πολιτισμών Ελλάδας-Γεωργίας στην Κέρκυρα» με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών, του Γεωργιανού Συγκροτήματος «Ο Καύκασος», του Γεωργιανού καλλιτέχνη Roman Rtskhiladze και του Κερκυραίου  βαρύτονου Παντελή Κοντού.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (17/01/2014)