ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ» ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Π.Μ.
08/11/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

EEDE_50_F1984982003.jpgΣτο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με το Επιμελητήριο Κέρκυρας πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα την αντιμετώπιση της κρίσης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ.

Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μη προβληματίζεται με την κρίση που διέρχεται η χώρα και τις συνέπειες που αυτή έχει στην καθημερινή του ζωή. Ο ομιλητής της εκδήλωσης Δρ. Αντώνης Κατσαλής, σύμβουλος επιχειρήσεων και εισηγητής, προσεγγίζει το θέμα με ένα προσωπικό τρόπο παρέχοντας πλήθος σκέψεων και ιδεών για την αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης πρόκλησης. Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επαγγέλματος, και η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τη δήλωση συμμετοχής (email patra@eede.gr, fax 2610-361517).

Παράλληλα, στις 6 Δεκεμβρίου 2013 έχει προγραμματιστεί η έναρξη της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που προσφέρει η ΕΕΔΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων.

Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία ή σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε θέση ευθύνης. Το πρόγραμμα αυτό, που έχει την αναγνώριση του επιχειρηματικού κόσμου και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα, διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Το διδακτικό προσωπικό, αποτελείται από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς, που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πολυετή συνεργασία με την ΕΕΔΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, υπόψη κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail:  patra@eede.gr, website:  www.eede.gr
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DeltioTypou_EkdilosiKerkyras_EEDEPatras071113_F1720502543.doc