ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ''Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΟΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ'', ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9/2013 ΩΡΑ 19:00
25/09/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

diamesolavisi_F1330910551.jpg

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Διαλέξεων τουΕπιμελητηρίου Κέρκυρας (Καποδιστρίου και Αριστοτέλους 2), με θέμα:« Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΟΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ», με κύριο ομιλητή τον κ. Λάμπρο Κοτσίρη, Πρόεδρο τηςΕπιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών - Ομότιμο Καθηγητή Α.Π.Θ. -Αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.


Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για το θεσμό της Διαμεσολάβησης, ως εναλλακτικό τρόπο επίλυσης και διευθέτησηςιδιωτικών διαφορών και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων αυτής έναντι τηςδικαστικής αντιδικίας.


Την ημερίδα θα χαιρετίσουν οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του ΔΣΚ, κ. Γ. Χονδρογιάννης και κ. Ι. Βραδής αντίστοιχα και θαακολουθήσουν οι παρεμβάσεις των κ.κ. Σπυρίδωνα Δραγομάνοβιτς,Ευδοκίας Κατέχη και Αναστασίας Μιχαηλάκη, Δικηγόρων Κερκύρας καιΔιαπιστευμένων Διαμεσολαβητών, μετά δε το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή