ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
25/09/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

banner1ouSynedriouKrouazieras_F1714748417.JPG

Το   1ο  Συνέδριο  Κρουαζιέρας Κέρκυρας  με θέμα «Κρουαζιέρα και Τοπική Κοινωνία»  πραγματοποιείται  στην Κέρκυρα  στις  28 και 29 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα Τελετών του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και στις εγκαταστάσεις του ΟΛΚΕ. Το συνέδριο αυτό  διοργανώνεται με την συνεργασία του Επιμελητηρίου και του Οργανισμού Λιμένος της Κέρκυρας και έχει ως στόχο να  αναφερθούν και να συζητηθούν τα οφέλη και τυχόν προβλήματα καθώς και οι λύσεις που προτείνονται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της κρουαζιέρας.


Οι εισηγητές του συνεδρίου θα είναι οι κύριοι Peter Wild, Διευθύνων Σύμβουλος της G.P.Wild (International) και άμεσος συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κρουαζιέρας και Luigi Pastena, Αρχιπλοιάρχος, MSC Cruises. Ο κ. Wild θα μιλήσει για τις οικονομικές επιπτώσεις της κρουαζιέρας στην ευρωπαϊκή και πιο συγκεκριμένα στην ελληνική αγορά και ο κ. Pastena θα αναλύσει την στρατηγική διαχείριση των δρομολογίων της MSC.


Στους ομιλητές που θα λάβουν μέρος στις δυο συνεδρίες συμπεριλαμβάνονται οι κ. Γεώργιος Τελώνης Πρόεδρος HATTA, Ιωάννης Μπρας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΗ Α.Ε. Γιώργος Σταθόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος FTI Cruises, Γιώργος Καστελλάνος, Εκτελεστικός Διευθυντής  ΕΛΙΜΕ, Μιχάλης Λάμπρος, Αντιπρόεδρος της ΕΚΕΦΝ και Διευθύνων Σύμβουλος της Majestic Cruises, Σταύρος Κάτσιος, Αντιπρύτανης Ιονίου Πανεπηστημίου, Ανδρέας Στυλιανόπουλος, μέλος ΔΣ του ΣΕΤΕ & Πρόεδρος της Navigator Travel & Tourist Services και Μιχάλης Νομικός Πρόεδρος της Donomis Cruise Services και άλλοι εκπρόσωποι ενώσεων και φορέων του  τουρισμού.


Ο βαθμός  αξιοποίησης  των δυνατοτήτων ενός  προορισμού που καθορίζει  και  τις  πραγματικές αναπτυξιακές του επιδόσεις , εξαρτάται πολύ από την ποιότητα συνεργασίας που θα επιτευχθεί μεταξύ τοπικών διοικητικών παραγόντων, φορέων και κοινωνίας γενικότερα. Οι τοπικές συνεργασίες είναι σαφώς ο αποδοτικότερος τρόπος ανάπτυξης και χρειάζονται σε όλες τις πτυχές που καθορίζουν την προοπτική ενός προορισμού κρουαζιέρας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1stCORFUCRUISECONFERENCEPROGRAM_F1417450227.doc
PROGRAMMASYNEDRIOUKERKYRAS28-29SEPTEMVRIOU_F756389857.doc