ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
[NATURA 2000] Πρόσκληση_Διαδικτυακή Ημερίδα Διαβούλευσης_Δ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων_02/02/2023
31/01/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Στο παρόν επισυνάπτεται η πρόσκληση.

 

>>> Στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών ∆ιαταγµάτων Προστασίας και Σχεδίων ∆ιαχείρισης για τις Περιοχές του ∆ικτύου Natura 2000» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διοργανώνεται διαδικτυακή ημερίδα µε θέμα «∆ιαβούλευση επί των προτάσεων της ΕΠΜ για τις περιοχές του ∆ικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου», την Πέμπτη 02/02 στις 11:00 π.μ..

 

>>> Για να λάβετε τις πληροφορίες για τη σύνδεσή σας στην ημερίδα, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. 

 

>>> Η παρακολούθηση της διαβούλευσης είναι δυνατή μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και το YouTube

 

>>> Για τη διευκόλυνση της ροής της ημερίδας, θα είναι εφικτή η υποβολή σχολίων γραπτώς μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρουν το Youtube και το Facebook. Τα σχόλια θα μεταφέρονται προφορικά από το συντονιστή προς απάντησή τους από το πάνελ. Αν προτίθεστε να πάρετε τον λόγο προφορικά, παρακαλούμε, για τεχνικούς λόγους (έλεγχο της σύνδεσής σας κλπ.), να μας ενημερώσετε σχετικά εκ των προτέρων στο email diavoulefsi@sympraxis.eu. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να ζητήσετε τον λόγο χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα μέσα επικοινωνίας.

 

>>> Για να υποβάλετε τα σχόλια σας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών, Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000/ΕΠΜ 5α: Περιοχές Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου», πατήστε εδώ

 

 

>>> Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας: 

(+30) 210 3005019, diavoulefsi@sympraxis.eu

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ NATURA 2000 Δ.ΕΛΛΑΔΑ & ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ