ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ   /   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ   /   ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦ. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ   /   ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ)
15/02/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ) 

 

Για τον διαχειριστή της εταιρείας

 

  1. Αστυνομική ταυτότητα πρωτότυπη και φωτοτυπία της 
  2. Απολυτήριο λυκείου ή Πτυχίο
  3. Bεβαίωση Επιτυχίας από την Τράπεζα Ελλάδος
  4. ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ  
  5. Πιστοποιητικό δικαστικής φερεγγυότητας (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  μετά την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών)
  6. Πιστοποιητικό περί θέσεως ή μη σε καθεστώς στέρητικης δικαστικής συμπαράστασης (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  μετά την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών)
  7. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/1986 (Δίδεται από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου και συμπληρώνεται απο τον υπεύθυνο Διαμεσολάβησης)
  8. Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου – θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το Επιμελητήριο Κέρκυρας.

 

Για την εταιρεία

 

  1. Καταστατικό της Επιχείρησης στο οποίο να αναγράφεται ευκρινώς στους σκοπούς η ασφαλιστική διαμεσολάβηση
  2. Καταστατικό ή απόφαση του Δ.Σ (επικυρωμένο αντίγραφο) όπου ορίζεται ο υπεύθυνος διαμεσολάβησης στον οποίο ανατίθεται η ευθύνη για τη δραστηριότητα και δεσμεύει την εταιρεία για όλες του τις πράξεις.
  3. Πιστοποιητικό δικαστικής φερεγγυότητας Για το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  μετά την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών)
  4. Βεβαίωση ασφάλισής της επαγγελματικής αστικής ευθύνης (Συμβόλαιο αστικής ευθύνης) που αναφέρεται στην εταιρεία

 

Σημείωση: Τα πρόσωπα που ασκούν επαγγελματική διαμεσολάβηση υποχρεούνται σε επαγγελματική εκπαίδευση διάρκειας τουλάχιστο 15 ωρών κατ’ έτος προκειμένου να διατηρούν ικανοποιητικό επίπεδο ικανότητας και απόδοσης. (Ν.4583/2018)

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή