ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ   /   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ   /   ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦ. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ   /   ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΏΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ)
15/02/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΏΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

(ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ)

 

 

  1. Απολυτήριο Λυκείου ή Πτυχίο 

  2. Αστυνομική ταυτότητα πρωτότυπη και φωτοτυπία 
  3. Βεβαίωση Έναρξης  Δ.Ο.Υ  του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ή προσωποποιημένη πληροφόρηση από τη myAAΔΕ

  4. Πιστοποιητικό δικαστικής φερεγγυότητας (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  μετά την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών)

  5. Πιστοποιητικό περί θέσεως ή μη σε καθεστώς στέρητικης δικαστικής συμπαράστασης (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  μετά την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών)

  6. Υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) (δίδεται απο την υπηρεσία)

  7. Bεβαίωση Επιτυχίας από την Τράπεζα Ελλάδος  

  8. Βεβαίωση ασφάλισης της επαγγελματικής αστικής ευθύνης (Συμβόλαιο αστικής ευθύνης)

  9. Ποινικό μητρώο (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ μετά την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών)

 

Σημείωση: 

  • Για το ν.3 Η προσωποποιημένη πληροφόρηση πρέπει να έχει σε εμφανές σημείο την ημερομηνία εκτύπωσης, η οποία πρέπει να είναι πρόσφατη.
  • Για το ν.7 Η βεβαίωση ασφάλισης της επαγγελματικής αστικής ευθύνης πρέπει να υποβάλλεται στο Επιμελητήριο Κέρκυρας στο ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ (άρθρο 23,παρ.1 Ν.4358/2018)

 

Προσοχή:

  • Η υποχρέωση παρακολούθησης Σεμιναρίων για τους κατόχους πιστοποιητικού γνώσεων βάσει της ΠΕΕ 153/2019/ οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο του άρθρου 19 ν.4583/2018 αρχίζει από το επόμενο της πιστοποίησης τους ημερολογιακό έτος
  • Οι Βεβαιώσεις των σεμιναρίων συνολικά 15 ωρών κατατίθενται κάθε χρόνο στην αρμόδια αρχή (Επιμελητήριο Κέρκυρας) ανεξάρτητα από την λήξη της άδειας του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  • Από το Υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης & Γεν. Διευθν. Μεταρ. Πολιτικής & Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  μας δίνετε το δικαίωμα Διενέργειας δειγματοληπτικού ελέγχου σε εφαρμογή της παρ. 2β του άρθρου 1 του Ν.4250/2014.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή