ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ASIA FRUIT LOGISTICA 3–5 September 2014
08/01/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Διεθνής Έκθεση “ASIA FRUIT LOGISTICA  ” (3-5/9/2014) είναι η μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση φρούτων & λαχανικών στο Hong Kong και διοργανώνεται  στον Εκθεσιακό χώρο Asiafruit Congress, AsiaWorld-Expo at Hong Kong airport.

Ώρες λειτουργίας:  10.00 –17.00

Η Κίνα αποτελεί την 3η παγκόσμια ισχυρή οικονομία και την 1η ισχυρότερη Ασιατική ,έχει να παρουσιάσει ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης 7,9%, πληθωρισμός 3,5%  και  αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη αγορά για τα ελληνικά προϊόντα.

Το Χονγκ Κονγκ είναι παραθαλάσσια περιοχή και σημαντικός λιμένας της Κίνας, πρώην Βρετανική αποικία. Βρίσκεται στο νότιο ανατολικό τμήμα της Κίνας όπου η ομώνυμη πόλη μαζί με το Καουλούν που συνδέεται με υποθαλάσσια διπλής κατεύθυνσης σήραγγα έχει πληθυσμό 6.845.400 κατοίκους (το 2003). Δοκιμάζεται συχνά από καταστροφικούς τυφώνες. Το κλίμα είναι θερμό και υγρό.

Έχει έκταση 1.092 τετραγωνικά χλμ. και πληθυσμό, με βάση εκτιμήσεις για το 2009, 7.055.071 κατοίκους[3]. Ήταν βρετανική αποικία από το 1842, ανήκε στη Βρετανική Κοινοπολιτεία έως το 1997 οπότε η κυριαρχία μεταβιβάστηκε στην Κίνα, σε μία μεγαλειώδη τελετή. Υπόψη ότι από τον λιμένα του Χονγκ Κονγκ γινόταν και συνεχίζεται σήμερα να διενεργείται, το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών της Κίνας. Σήμερα κυβερνάται ως ειδική διοικητική περιοχή κατά τον βασικό νόμο του Χόνγκ Κονγκ. Υπό τον όρο της σινοβρετανικής κοινής Διακήρυξης, η Κίνα έχει υποσχεθεί ότι το Χόνγκ Κογκ θα έχει έναν σχετικά υψηλό βαθμό αυτονομίας τουλάχιστον έως το 2047 γεγονός που το επιβάλλουν περισσότερο οικονομικοί λόγοι.

Έτσι υπό την πολιτική "μια χώρα, δύο συστήματα", η αυτονομία αφορά το νομικό σύστημα, το νόμισμα, την τελωνειακή πολιτική, τις πολιτιστικές αντιπροσωπείες, τις διεθνείς αθλητικές ομάδες του, τους νόμους μετανάστευσης, ενώ η Κίνα θα αντιπροσωπεύει το Χονγκ Κονγκ διπλωματικά και στρατιωτικά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Φρεσκοκομμένα και είδη παντοπωλείου, Πατάτες, Αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, Βότανα και μπαχαρικά, Άνθη, Φυτά, είδη συσκευασίας, Αποθήκευση, Ανακύκλωση, συστήματα καλλιέργειας, Φυτικό υλικό, Σπόροι κα.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PROSKLISIKANONISMOSSYMMETOCHISASIAFRUITLOGISTICA2014_F1355972477.doc