ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014 - ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
08/10/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Είναι η πρώτη μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση στην Αθήνα για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, που έχει σαν αποστολή να προάγει τον κλάδο, να προωθήσει τη συνεργασίες μεταξύ παραγωγών / εισαγωγέων αλλά και να δώσει νέα δυναμική στις ελληνικές εξαγωγές.

Η 1η Έκθεση EΞΠΟΤΡΟΦ, αποτελεί αντικειμενικά μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες των τελευταίων ετών στο χώρο των τροφίμων και ποτών και στη δυναμική προώθηση των ελληνικών εξαγωγών. Γι΄αυτό άλλωστε αναγνωρίστηκε αμέσως από τους πιο σημαντικούς φορείς του χώρου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ) καθώς και άλλων σημαντικών φορέων. 

Σαν χώρο φιλοξενίας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, επιλέξαμε τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων του χώρου Ξιφασκίας (Λεωφ. Ποσειδώνος). Ένας χώρος δοκιμασμένος σε μεγάλα και διεθνή εκθεσιακά event, με άριστο κλιματισμό, μεγάλο ύψος, υψηλή αισθητική, μεγάλο parking και άνετη πρόσβαση είτε με αυτοκίνητο είτε με αστική συγκοινωνία.

Ποιές εταιρίες μπορούν να λάβουν μέρος στην έκθεση

ΚΛΑΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΑΛΕΥΡΑ- ΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΙΑΣ- ΖΥΜΑΤΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΚΡΕΑΣ- ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΤΩΝ
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ- ΚΡΑΣΙ- ΟΥΖΟ - ΜΠΥΡΑ- ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ & ΚΤΗΜΑΤΑ - ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ- ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ - ΧΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ- ΠΡΟΪΟΝΤΑ Π.Ο.Π.-ΜΕΛΙ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΙΔΗ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΔΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

Οφέλη απο συμμετοχή στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

- αύξηση πελατολογίου, πωλήσεων και αναγνωρισιμότητα
- ώθηση στη προσπάθεια των ελληνικών εταιριών στον τομέα των εξαγωγών
- σύναψη συμφωνιών και δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου
- ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο
- παρουσία με αμέτρητα πλεονεκτήματα σε ένα event με επισκέπτες οχι μόνο το καταναλωτικό κοινό της Αττικής αλλά και όλη την Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες
www.trofima-pota.gr
Διοργάνωση RM International
Πανιωνίας 18, Γλυφάδα, 16561
Τηλ: 210 36 44 281- 21096 10 135
φαξ: 210 36 44 285
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή