ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
7η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, 22-24 Νοεμβρίου 2012, ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
16/10/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

logofood_F2057573729.jpgΜε ιδιαίτερη προσμονή αναμένεται η 7η έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό στο Σύνταγμα από το κοινό.

Η φθινοπωρινή έκθεση θα παρουσιάσει στο κοινό παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή παραγωγών και τυποποιητών όλης της γκάμας των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται στην χώρα μας.

Εξαιρετικό μελί Ταΰγετου, παραδοσιακά αλλαντικά και ζυμαρικά από την Μεσσηνία, γλυκά κουταλιού, χυλοπίτες από την Καρδίτσα, παραδοσιακός χαλβάς παξιμάδια και τυροκομικά από την Κρήτη, γευστικό παρθένο λάδι από την Καλαμάτα και δεκάδες άλλα εξαιρετικά και μοναδικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν άρωμα και γεύσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές που περιμένουν με αγωνία την διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση την προβολή και πώληση των προϊόντων του σημαντικού κλάδου των τροφίμων, απευθείας στον καταναλωτή.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας είναι 9:00 – 21:00.

Η Vertical Communications είναι εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων και είναι η πρώτη εταιρεία που διοργάνωσε εκθέσεις στον συγκεκριμένο χώρο στις αρχές του 2004 και από τότε έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία περισσότερες από 60 εκθέσεις με διάφορα θέματα στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο Χώρος:
Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου εκθεσιακού χώρου  είναι -πέρα από την υψηλή αισθητική- η τεράστια επισκεψιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κύριο Ψωμιάδη Νίκο στο n.psomiadis@verticom.gr ή στο τηλέφωνο 210 9245577.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή