ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΙΝ | ΠΡΟΣKΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEXPO 2022 ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
27/01/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων και με την αρωγή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOODEXPO 2022», με αυτόνομο περίπτερο που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 14 Μαρτίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων της, η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (βλ. συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Φόρμα Συμμετοχής) στα e-mail:  ionian.agro@gmail.com, το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022.

 

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση περισσότερων αιτήσεων από τη δυνατότητα φιλοξενίας του περιπτέρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

Το κόστος ιδίας συμμετοχής που θα επιβαρύνει την κάθε εταιρεία ανέρχεται στα 150 € (τελική τιμή) και θα καταβληθεί απευθείας στην εταιρεία διοργάνωσης της έκθεσης, σύμφωνα με οδηγίες που θα σας αποσταλούν.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης της  Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΙΝ 2661362281, κα Βλάχου και κα Χυτήρη.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη φόρμα συμμετοχής.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2022