ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
84η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
01/07/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης σας ενημερώνει ότι το Επιμελητήριο Κέρκυρας πρόκειται να συμμετάσχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από την HELEXPO.

Σημειώνεται ότι η 84η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχουν ως τιμώμενη χώρα  η Ινδία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπροσθέτως τα Επιμελητήρια θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν  μια σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία στα μέλη τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, δεδομένου ότι η ΚΕΕΕ αναλαμβάνει την κάλυψη της κύριας και βασικής δαπάνης.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας παρέχει στα μέλη του χώρο έκτασης 45τμ δωρεάν. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 17 Ιουλίου 2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι μόνο ταμειακώς ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Τηλ. 2661080575, 2661080576

 

Επισυνάπτονται τα  έντυπα συμμετοχής.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΩΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΚΘΕΜΑΤΑ
ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.pdf