ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Εκδήλωση για την παρουσίαση εφαρμογής στον τουριστικό κλάδο
13/12/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

​Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Λόγω της συνεχόμενα αναπτυσσόμενης συνεργασίας μας με εταιρείες της Ανατολής, αυτές τις ημέρες συμμετείχαμε στην 5η έκθεση Athens International Tourism EXPO υποστηρίζοντας μια πολύ σημαντική εταιρεία τεχνολογίας, την εταιρεία Owlting Group, με έδρα την Ταϊβάν.

Η Owlting Group είναι σημαντικός συνεργάτης ενός μεγάλου τραπεζικού ομίλου της Ιαπωνίας (Soft Bank, 7ης επιχείρησης της Ιαπωνίας, 72ης στον κόσμο και 1η σε πάρα πολλές χώρες όπως το Ην.Βασίλειο), τουριστικών & εμπορικών επιχειρήσεων της Ασίας αλλά και με σημαντική παρουσία σε όλες τις τεχνολογικά αναπτυγμένες χώρες, προσφέροντας υπηρεσίες/προγράμματα σε περιβάλλον Blockchain. Έχει μάλιστα υποκαταστήματα σε Τόκιο, Σικάγο και Στοκχόλμη (υπό ίδρυση).

Τις επόμενες ημέρες, από 17-18/12/2018 θα είμαστε στην Κέρκυρα για να παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα της, στον Τουριστικό τομέα αλλά και σε λοιπούς κλάδους όπως ο Πρωτογενής τομέας, ο Εμπορικός και Τραπεζικός κλάδος κτλ.

Για τον σκοπό αυτό, διοργανώνουμε μία εκδήλωση για την παρουσίαση μίας εφαρμογής στον τουριστικό κλάδο (ξενοδοχεία-καταλύματα), channel manager-pms-booking engine. Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Corfu Palace Hotel, Λεωφ. Δημοκρατίας 2, Κέρκυρα.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η δική σας παρουσία. Θα θέλαμε επίσης να σας παρακαλέσουμε, να προωθήσετε αυτό το γεγονός στα μέλη σας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο των προγραμμάτων διαχείρισης των ακινήτων τους και να μάθουν νέους τρόπους αύξησης των εσόδων τους μέσα από αυτά τα εργαλεία.

Εφόσον ο χρόνος σας το επιτρέπει, θα μπορούσαμε να ορίσουμε και ένα προσωπικό ραντεβού για την πλήρη ενημέρωσή σας στις τεχνολογικές εξελίξεις και πως αυτές θα επηρεάσουν τα επόμενα χρόνια τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Dr. Katarina Janik

+306944893048

“Live in the future, then build what’s missing.”

Paul Graham Founder Y Combinator

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή