ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
24η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ KAVALAEXPO 2016
22/08/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

24η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ KAVALAEXPO 2016

Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης επιχειρήσεων « Enterprise Europe Network», σας ενημερώνει ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφάσισε την διοργάνωση της 24ης Διεθνούς Έκθεσης “KAVALAEXPO 2016”, στα πλαίσια στήριξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της καινοτομίας. Η έκθεση θα γίνει σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης και θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 12 Οκτωβρίου 2016 στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.
Η φετινή διοργάνωση της «KAVALAEXPO 2016», απευθύνει μήνυμα ανάπτυξης και αισιοδοξίας στις επιχειρήσεις, για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ενώ αποτελεί πλέον θεσμό για την ευρύτερη περιοχή. Έχει ήδη καθιερωθεί ως τόπος διερεύνησης των επιχειρηματικών συνεργασιών, Β2Β, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την αύξηση της τουριστικής κίνησης με την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες.
Στη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλα ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στη νέα οικονομική κατάσταση.
Κύριοι Εκθέτες,
Σας καλούμε να συμμετέχετε στην έκθεσή μας και να δώσετε την ευκαιρία στην επιχείρηση σας να προβληθούν δυναμικά τα προϊόντα σας, να διερευνήσουμε τη δυνατότητα διείσδυσης σε νέες αγορές και να προωθήσουμε τις επιχειρηματικές συνεργασίες.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα. Α. Μάρκου (εσωτ. 13) .
Παρακαλούμε να μας δηλώστε έγκαιρα, τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 31 Αυγούστου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «KAVALAEXPO 2016». H συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και της οικονομικής ανάπτυξης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
KAVALAEXPO 2016