ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ Κρήτη – Ρόδος – Κέρκυρα «Καλοκαίρι 2017»
01/06/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 EnimerotikoKerkyra

 

Η Έκθεση που εμπιστεύεστε για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας εδώ και 27 χρόνια πραγματοποιείται και το 2017 σε Κρήτη – Ρόδο & Κέρκυρα!
Η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων –Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ είναι αναμφισβήτητα η εμπορική Έκθεση με τη μεγαλύτερη επιτυχία στον επαγγελματικό κόσμο των τουριστικών ειδών & όχι μόνο σε Κρήτη – Ρόδο & Κέρκυρα.
Στην Κρήτη όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Ηράκλειο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες από τις 20 έως τις 23 Ιανουαρίου 2017 θα σας περιμένουν περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, έμποροι, βιοτέχνες & εισαγωγείς, για να εξοπλίσετε μαζί το κατάστημά σας για τη σεζόν 2017. Εάν επισκεφτείτε την
Έκθεση από τα Χανιά ή το Ρέθυμνο η Alfa Expo σας προσφέρει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου & την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 Δωρεάν Μεταφορά προς και από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.
Στη Ρόδο από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2017 στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας» η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ θα κάνει τη δεύτερη στάση της στην Αίθουσα Αναχωρήσεων Εξωτερικού. Η Alfa Expo για να διευκολύνει όλους τους επισκέπτες από τα Δωδεκάνησα προσφέρει Δωρεάν Διανυκτέρευση στη Ρόδο σε μεγάλο ξενοδοχείο.
Η τελευταία στάση της Έκθεσης Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης & Αξεσουάρ θα είναι και φέτος η Κέρκυρα. Από τις 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2017, το Corfu Holiday Palace στο Κανόνι φιλοξενεί την Έκθεση που εμπιστεύονται επαγγελματίες από τα Ιόνια νησιά και όχι μόνο για να ανανεώσουν τα εμπορεύματά τους για το Καλοκαίρι 2017.
Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ στον προορισμό της επιλογής σας, η Alfa Expo σας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ανακοίνωσε ότι στο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων ΕΣΠΑ 2014-2020 συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή σε Εκθέσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 2772244, ή απλά επισκεφτείτε το www.alfaexpo.gr, στείλτε μας e-mail στο info@alfaexpo.gr ή μέσω Facebook ALFA EXPO και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Οι τιμές ανά τετραγωνικό για τις παραπάνω εκθέσεις είναι:
Κρήτη: 100€/τμ περίπτερο με δομή
Ρόδος: 95€/τμ περίπτερο με δομή
Κέρκυρα: 60€/τμ περίπτερο με δομή


Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 1 γραφείο, 3 καρέκλες, μοκέτα, μετώπη, αναφορά των στοιχείων σας στον κατάλογο εκθετών, προσκλήσεις, βασικός φωτισμός (1 spot των 100 watt ανά 3 τμ) και 1 πρίζα.
Η Alfa Expo φροντίζει ώστε οι εκθέτες της να έχουν ειδικές τιμές και διευκολύνσεις. Έχει μεριμνήσει για ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία, μετακινήσεις και μεταφορικές εταιρείες.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή