ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διακήρυξη ανοικτού, δημόσιου, διεθνούς διαγωνισμού για έργο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ με τίτλο ''Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμησης Υδάτινων Πόρων και Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δ. Παξών σε Θέματα Ύδρευσης''
04/10/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ενημέρωση για διακήρυξη ανοικτού, δημόσιου, διεθνούς διαγωνισμού για έργο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ

Σύνδεσμος διάθεσης των τευχών της διακήρυξης για ανοικτό, διεθνή διαγωνισμό ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012.

Το έργο ονομάζεται "Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμησης Υδάτινων Πόρων και Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δ. Παξών σε Θέματα Ύδρευσης"
(MIS/ΟΠΣ 327305) και υπάγεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ψηφιακή Σύγκλιση"
(http://www.digitalplan.gov.gr/portal/resource/Oloklhrwmeno-Plhroforiako-Systhma-Exoikonomhshs-Ydatinwn-Porwn-kai-Exyphrethshs-twn-Politwn-toy-Dhmoy-Paxwn-se-THemata-Ydreyshs)

Τα τεύχη της διακήρυξης του διαγωνισμού διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή, από την ιστοσελίδα του Δ. Παξών www.paxi.gr (Ενότητα: Προμήθειες
- Διαγωνισμοί). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα κατεβάσουν από εκεί, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα και τη φόρμα ηλεκτρονικής παραλαβής (βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία) την οποία και οφείλουν να αποστείλουν:
α) με fax στον αριθμό 26620.32561
β) με email στη διεύθυνση veronikis@1463.syzefxis.gov.gr

Σε περίπτωση που το επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Βερονίκη Σπύρο, τηλ. 26623.60315 προκειμένου να συνεννοηθούμε για την παραλαβή των τευχών σε έντυπη μορφή.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή