ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»
24/03/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

 

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την πρόσκληση υποβολής προσφορών με διαδικασία διαπραγμάτευσης.

 


ΕΡΩΤΗΣΗ 1:

Στο αρ. 5.1.1 …. θα πρέπει να έχουν ως επαγγελματική δραστηριότητα τουλάχιστον για τα τελευταία πέντε (5) έτη, την παροχή λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών…

Η ερώτηση είναι αν πρόκειται περί λάθους, διότι η επαγγελματική δραστηριότητα λογιστή/φοροτέχνη (Υπ.Οικ έγγραφο με αρ.πρ ΔΕΣ Γ 1021845 ΕΞ 2013) με ΚΑΔ 69.20, ουδεμία σχέση έχει με τις προϋποθέσεις τεχνικής και επαγγελματικής εμπειρίας (άρα  δραστηριότητας) και εξειδίκευσης με τις  προκηρυσσόμενες υπηρεσίες ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, δραστηριότητα που εμπίπτει στον ΚΑΔ 70.22… κ.λπ.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1:

Ευχαριστούμε για το ερώτημα. Η απαιτούμενη επαγγελματική δραστηριότητα είναι του σύμβουλου επιχειρήσεων, συμβούλου ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διαχείρισης ευρωπαϊκών έργων, συμβούλου οργάνωσης κλπ,. Εκ παραδρομής αναφέρεται η επαγγελματική δραστηριότητα λογιστή-φοροτεχνικού.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: 

Τα σχετικά έντυπα  (υποδείγματα) της πρόσκλησης μπορεί να αποσταλούν σε επεξεργάσιμη μορφή; Αν παρακαλούμε να μας τα προωθήσετε ή σε άλλη περίπτωση ενημερώστε μας για την παραλαβή τους σε φυσική μορφή.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2:

Ευχαριστούμε για το ερώτημα. Τα σχετικά έντυπα (υποδείγματα) της πρόσκλησης αφού συμπληρωθούν θα υποβληθούν εκτυπωμένα. Ειδικά όσον αφορά το ΤΕΥΔ υπάρχει σε επεξεργάσιμη (doc, docx) και μη (PDF) στο site της ΕΑΑΔΗΣΣΥ και όλων των Διαχειριστικών Αρχών. 

 

Επισυνάπτεται το αρχείο με τις ερωτήσεις-απαντήσεις.

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
4_CORFUCCI_PROSKLISIEPARKEIAS_F869396299.pdf
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ