ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διενέργεια ΠΜΔ για την συντήρηση για Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών μηχανημάτων, συσκευών και συναφούς εξοπλισμού του Γ. Ν. Ζακύνθου
03/01/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Γ. Ν. Ζακύνθου ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ


Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την Ανάθεση του έργου: Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών μηχανημάτων, συσκευών και συναφούς εξοπλισμού – (CPV 50532000-3) (ΚΑΕ 0887), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.
Προϋπ. δαπάνης 11.992,50 € συμπ. ΦΠΑ 24% για κάλυψη αναγκών ενός (1) έτους Η δαπάνη θα βαρύνει τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Νοσοκομείου.

Τα έργο θα περιλαμβάνει:
1. την ετήσια συντήρηση των συστημάτων ψηφιακής απεικόνισης AGFA που διαθέτει το Νοσοκομείο μας
2. υπηρεσίες λειτουργικού ελέγχου, διακρίβωση λειτουργίας καθώς και έλεγχο της ηλεκτρικής ασφάλειας των τεσσάρων (4) monitor Nihon Kohden, στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου μας, συμπεριλαμβανομένου και της κεντρικής μονάδας παρακολούθησης»
Οι εργασίες θα γίνουν από εξειδικευμένους τεχνικούς και θα περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες που καθορίζονται από τον κατασκευαστικό οίκο του κάθε συστήματος.
Γίνονται δεκτές προσφορές και για κάθε έργο χωριστά Η αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών, θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή,
την Τρίτη 31 Ιανουαρίου του 2017 και ώρα 13:00 ενιαία χωρίς διάκριση σταδίων / φάσεων (Ν. 4412/2016, Άρθρο 117 «ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ», παράγρ. 4. « Η αποσφράγιση του φακέλου των δικαιολογητικών συμμετοχής, των τεχνικών προσφορών και των οικονομικών προσφορών μπορούν να γίνουν σε μία δημόσια συνεδρίαση, κατά την κρίση της επιτροπής¨).
Κατάθεση προσφορών στο Γ. Ν. Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος » οδός: Γαϊτάνι, ΤΚ 291 00, ΖΑΚΥΝΘΟΣ μέχρι και την ίδια ημέρα αποσφράγισης των προσφορών, αλλά μια (1) ώρα πριν της ορισθείσης, στην Γραμματεία του Νοσοκομείου μας – Πρωτόκολλο
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής, δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη πληροφορία θα αναφέρονται στην σχετική διακήρυξη, η οποία θα αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο ΚΗΜΔΗΣ: έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου του 2017.
Πληροφορίες: Γρ. Προμηθειών (κα Θεοδωρίτση, τηλ. 2695 3 60606 )

Επισυναπτόμενο το αρχείο της Διακήρυξης.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ